پشتیبانی

■ ■ ■
درباره پیدا نکردید فهرست موضوعی همه کتابها خانه
  سایت کتابت خرید اینترنتی کتابهای شیلات و علوم دریایی
پشتیبانی  
کتابهای رایگان شیلات و آبزیان کتابهای چاپ  جدید شیلات و آبزیان خرید بسته ای کتاب طبقه بندی موضوعی کتابها
  طبقه‌بندی موضوعی : فرآوری و عمل‌آوری آبزیان کد محصول: 1161  

Shellfish Processing and Preservation
 
 
◄ تصویر مولفین:
 

Nalan Gökoğlu

نالان گوک اوغلو
 


 
► Title→
نام کتاب
Shellfish Processing and Preservation
► Author [s]→
نویسنده
Nalan Gökoğlu
► Publisher &
Year:
ناشر / سال نشر
Springer / 2021
► Pages:
تعداد صفحات
328
► ISBN→
3030603024, 9783030603021
► Sample pages:
نمونه صفحات، برای
بزرگنمایی، کلیک کنید:
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
► Description:
شرح

■ درباره این کتاب:

Shellfish is a broad term that covers various aquatic mollusks, crustaceans and echinoderms that are used as food. They have economic and ecological importance and have been consumed as food for centuries. Shellfish provide high quality protein with all the dietary amino acids essential for maintenance and growth of the human body. Shellfish are a major component of global seafood production, with shellfish aquaculture rapidly growing in recent years. There are many different processing methods used across the world. Shellfish are very perishable foods and must be preserved just after catching or harvesting. This makes the preservation of seafood a critical issue in terms of quality and human health.
To date there have been a number of books on seafood processing and preservation, but all of them have been mostly focused on fish. Shellfish Processing and Preservation is the first reference work to focus specifically on shellfish, providing comprehensive coverage of the production methods, biological makeups and preservation methods of all major shellfish species. Individual sections focus on crustaceans such as shrimps and prawns, crabs and lobsters plus molluscans including mussels, scallops and oysters. Cephalopods such as squid and octopus are also covered in depth. For each species processing and preservation methods such as chilling, freezing, canning and curing are examined, plus the important safety aspects specific to each shellfish type.

Shellfish Processing and Preservation is an essential publication for any researchers or industry professionals in search of a singular and up-to-date source for the processing and preservation of shellfish.
..

■ در این کتاب چه می‌خوانیم:
 Chapter 1: Introduction to Shellfish
Chapter 2: Crustacean Shellfish
Chapter 3: Molluscan Shellfish
Chapter 4: Echinoderms
Chapter 5: Shellfish Safety

◄ مطالعه این کتاب برای کلیه علاقمندان فرآوری آبزیان، برای نوشتن مقاله و پایان‌نامه مفید است.


 
تماس با ادمین در اینستاگرام
تماس با ادمین در اینستاگرام
 جهت دریافت کتاب، کد محصول یا لینک این صفحه را با تلگرام یا اینستاگرام به ادمین بدهید:
قیمت هر کتاب این سایت، فقط:
10 هزار تومان

این مبلغ، صرف توسعه سایت علمی  fishbase.ir می‌شود
 

توجه: لینک دانلود تا قبل دریافت فایل، به مدت 8 ساعت معتبر است.
بعد از اتمام دانلود موفق، لینک خود به خود ودر همان لحظه منقضی می‌شود.
اگر در مراحل دانلود مشکلی داشتید، با پشتیبان (تلگرام یا چتِ سایت) صحبت کنید.


■ پیشنهادات مرتبط ↓
Handbook on Fish Processing and Preservation Smoking Fish_ Complete Smoker Cookbook for Real Pitmasters, The Ultimate Guide for Smoking Fish, and Seafood Advances in Fish Processing Technologies_Preservation, Waste Utilization, and Safety Assurance The Blue Revolution_Hunting, Harvesting, and Farming Seafood in the Information Age
Handbook on Fish Processing
 and Preservation

↓ دریافت کتاب
Smoking Fish: Complete Smoker Cookbook for Real Pitmasters...
↓ دریافت کتاب
Advances in
Fish Processing Technologies
↓ دریافت کتاب
The Blue Revolution

↓ دریافت کتاب
اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب
 
کتابهای بهداشت و بیماریهای آبزیان
 
طراحی مقاله پوستری, تبدیل مقاله به پوستر، تبدیل پروژه دانشگاه به مقاله پایان نامه
 
کتاب های تخصصی آبزی پروری، شیلات، پرورش ماهی، پرورش جلبک
 
اینستاگرام کانال تلگرام fishbase.ir با حمایت:

صفحه اصلی | همه کتابها| طبقه‌بندی موضوعی| درباره ما| دنبال کتاب می‌گردید؟

کلیه حقوق این وبسایت، برای ketabet.ir محفوظ است. این سایت جزو گروه سایت‌های فیش‌بیس دات آی.آر. (بانک اطلاعاتی ماهیان ایران) است.