■
درباره این کتاب:
باكتريها٬ جلبكها ٬ قارچها و بيمهرگان آب
شيرين " نتیجه پژوهش های مولف دکتر عباس
اسماعیلی ساری است که از سوی موسسه تحقیقات
علوم شیلاتی کشور منتشر شد.
ويژگيهاي فردي بخشي از ميكروارگانيزمهاي
غالب آب شيرين شامل باكتريها ٬ جلبكها و
بيمهرگان را كه به صورت مختصر و با تصاوير
ارائه شده است كه به حالت شناور يا روي ساير
مواد در ميحطهاي آبي مشاهده ميشوند. نظر به
اهميت اين ارگانيزمها در زنجيره حيات و
بويژه در تغذيه ماهيان ٬ علاوه بر روش تهيه
نمونه و محيط كشت آزمايشگاهي ٬ روش كشت
انبوه جلبك ٬ تهيه نمونه و محيطهاي كشت
استاندارد جهت علاقهمندان تألیف گرديده
است.
◄
فایل این کتاب نخستین بار در سایت ناشر برای
دانلود رایگان
قرار داده شده است و فروش مجدد آن ممنوع
است.
|