■
درباره این کتاب:
شاید یکی از مهمترین
دلایل مصرف کم آبزیان در ایران آشنایی کم
خانواده ها با روش های گوناگون طبخ آبزیان و
به تبع آن تنوع پایین در غذاهای دریایی است
در حالیکه امروزه، سفره آبزیان جز رنگین
ترین و متنوع ترین نوع آن به شمار می آید.
در مورد قیمت آبزیان باید به این نکته اشاره
نماییم علی رغم قیمت بالای برخی از انواع
ماهی در بازار، درصد زیادی ار حجم ماهیان
عرضه شده، را ماهیان با قیمت مناسب و پایین
تشکیل می دهند و این در حالی است که انواع
ماهی ها از نظر خواص تغذیه ای کمابیش یکسان
بوده و گرانی یک گونه به خصوص دلیل بر برتری
تغذیه ای آن نیست. به عنوان مثال ماهی کیلکا
که جز ارزانترین ماهی ها به شمار می آید از
لحاظ تغذیه ای جز غنی ترین منابع پروتئینی
در ماهی ها است. همچنین در مورد میگو بد
نیست بدانیم که مقدار استاندارد برای یک
وعده غذایی یک نفره، 100 تا 120 گرم می
باشد...
◄
فایل این کتاب نخستین بار در سایت ناشر برای
دانلود رایگان
قرار داده شده است و فروش مجدد آن ممنوع
است. سایت ما صرفا دانلود را بازنشر
میکند.
|