■
درباره این کتاب:
چرخۀ پوست اندازی میگو در
افزایش حساسیت به لکه سیاه مؤثر است. با
آماده شدن میگو برای پوست اندازی، مجموعه ای
از مواد لازم برای شکل گیری پوسته جدید
ساخته می شوند که یکی از آن ها اسید آمینه
تیروزین است. این اسید آمینه ترکیب اصلی و
لازم برای تولید لکه سیاه به شمار می آید.
در نتیجه، میگو درست در زمان پوست اندازی،
بیش ترین حساسیت و بعد از آن کم ترین حساسیت
را به ایجاد لکه سیاه نشان می دهد.
◄
فایل این کتاب نخستین بار در سایت ناشر برای
دانلود رایگان
قرار داده شده است و فروش مجدد آن ممنوع
است. سایت ما صرفا دانلود را بازنشر
میکند.
|