پشتیبانی

■ ■ ■
درباره پیدا نکردید فهرست موضوعی همه کتابها خانه
  سایت کتابت خرید اینترنتی کتابهای شیلات و علوم دریایی
پشتیبانی  
کتابهای رایگان شیلات و آبزیان کتابهای چاپ  جدید شیلات و آبزیان خرید بسته ای کتاب طبقه بندی موضوعی کتابها
از مجموعه دانلود رایگان ارائه شده در
سایت‌های وابسته به جهاد کشاورزی
مشاهده همهء کتاب‌های رایگان قانونی فارسی کد محصول: jahad8  

معرفی دانش فنی تولید 20 نوع فرآورده نوین غذایی و دارویی از آبزیان
 
 
 
   
   
 
معرفی دانش فنی تولید 20 نوع فرآورده نوین غذایی و دارویی از آبزیان   ◄ نام کتاب
رضوان اله کاظمی، علی حلاجیان، محمود بهمنی، محمد پوردهقانی، ایوب یوسفی جوردهی و مهتاب یارمحمدی   ◄ مولف / مترجم
موسسه تحقیقات علوم شیلاتی (انتشارآنلاین توسط مؤسسه آموزش و ترویج کشاورزی)
1394
  ◄ ناشر / سال
54   ◄ تعداد صفحات:
978-964-520-540-7   ◄ شابک:

■ درباره این کتاب:

به رغم اهمیت و تأثیر مصرف آبزیان در بهبود س المت افراد جامعه، سرانه مصرف آبزیان کشور در سال 1392 به میزان 5/ 8 کیلوگرم است که کمتر از نصف سرانه مصرف جهانی یعنی 2/ 19 کیلوگرم در سال 2012 است. مصرف ماهی در کشور حتی در مقایسه با برخی جوامع و کشورهایی که به دریاها و اقیانو سها هم دسترسی ندارند کمتر و هنوز درصد بالایی از مردم کشورمان تمایل چندانی به خوردن ماهی و سایر آبزیان دریایی نشان نم یدهند. این ب یعلاقگی به مصرف آبزیان را م یتوان به فسادپذیری سریع، دشواری پاک کردن ماهی، بو و طعم مخصوص، وجود استخوان های ریز، برخی نگر شها و عادات غذائی بومی و منطقه ای و شناخت ناکافی از ارزش های غذایی گوشت ماهی نسبت داد. این در حالی است که در کشورهای توسعه یافته با استفاده کامل از همه گونه های آبزیان و حتی زائدات و اندام های باقیمانده حاصل از فرآوری با بهر هگیری از فنّاوری های نوین و ماشین آلات فرآوری پیشرفته توانست هاند بر مشکلات مذکور فائق آمده و باعرضه محصولات متنوع تولیدی و باکیفیت بالا، ارزش افزوده قاب لملاحظه ای برای گونه های مختلف آبزیان ایجاد کرده و ب هع الوه غذای بسیار مناسبی را ازلحاظ قیمت و ارزش تغذیه ای در اختیار گروه های مختلف جامعه خود قرار دهند. در مقایسه با سایر مواد غذائی تنوع فرآورده های غذائی حاصل از آبزیان در کشور محدود است. مردم اغلب ماهی را ب هصورت درسته )تازه و منجمد( یا کنسرو شده تهیه م یکنند. تنوع محدود فرآورده ها از سویی، کاهش مصرف سرانه آبزیان را در پی خواهد داشت و از سوی دیگر، بهر هبرداری بهینه را از آبزیان محدود خواهد کرد. لذا، تولید محصولات متنوع از آبزیان امری ضروری است...


فایل این کتاب نخستین بار در سایت ناشر برای دانلود رایگان قرار داده شده است و فروش مجدد آن ممنوع است. سایت ما صرفا دانلود را بازنشر می‌کند.

 

  ◄ شرح:
طراحی مقاله پوستری, تبدیل مقاله به پوستر
  دانلود  
انتشار رایگان توسط ناشر
(جهاد کشاورزی)
 

اگر در مراحل دانلود مشکلی داشتید، با پشتیبان (تلگرام یا چتِ سایت) صحبت کنید.

■ پیشنهادات بیشتر↓
The omega principle: seafood and the quest for a long life and a healthier planet cover Seafood safety and quality Smokehouse Handbook: techniques, recipes, and complete how-to for smoking meat, fish, and Vegetables Seafood Chilling, Refrigeration and Freezing: Science and Technology
The omega principle: seafood and the quest for a long life and ...
↓ دریافت کتاب
Seafood safety and quality

↓ دریافت کتاب
Smokehouse Handbook

↓ دریافت کتاب
Seafood Chilling, Refrigeration and Freezing: Science and Technology
↓ دریافت کتاب
اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب
اینستاگرام   fishbase.ir با حمایت:

صفحه اصلی | همه کتابها| طبقه‌بندی موضوعی| درباره ما| دنبال کتاب می‌گردید؟

کلیه حقوق این وبسایت، برای ketabet.ir محفوظ است. این سایت جزو گروه سایت‌های فیش‌بیس دات آی.آر. (بانک اطلاعاتی ماهیان ایران) است.