■
درباره این کتاب:
ویرایش سوم کتاب اصول
هیدرولوژی، مقدمهای جذاب و جامع برای درک
چگونگی حرکت آب شیرین روی زمین و اطراف
کرهءخاکی و چگونگی تاثیر تاثیر بر منابع آب
شیرین در دسترسش، فراهم مینماید.
این کتاب، مقدمهای بسیار کاربردی برای
استفاده در دانشگاهها است. درککاملی از
فرآیندهای هیدرولوژیک به دانشجو داده
میشود. مثالها و مطالعات موردی که در همه
متن این کتاب در سراسر جهان استفاده شده به
درک بهتر مساله کمک میکند.
مولف این کتاب، تیم دِیوی،
ساکن نیوزلند، و متخصص و مدیر شناختهشده در
هیدرولوژی آبهای سطحی است. دکترای وی در
رشتهء هیدرولوژی و منابع آبی از دانشگاه
بریستول در سال 1992 اخذ شده است.
■
در این کتاب چه میخوانیم؟
این کتاب از سه بخش تشکیل
شده که هرکدام اهمیت اساسی در درک مفهوم
هیدرولوژی داردند:
بخش اول به فرایندهای درون چرخهء
هیدرولوژیکی، درک ما از آنها و نحوه اندازه
گیری و برآورد مقدار آب در هر فرایند
میپردازد. این مساله همچنین شامل تجزیه و
تحلیل و چگونگی تاثیر هر فرآند بر کیفیت آب
است.
بخش دوم کتاب، مربوط به ارزیابی و سنجش
پارامترهای مهم هیدرولوژیک مانند جریان و
کیفیتی آب است. روشهای تحلیلی و مدلسازی که
توسط هیدرولوژیستها در ارزیابی منابع آب
استفاده میشود شرح داده میشوند.
بخش سوم و پایانی کتاب، دو قسمت اول را
جمعبندی کرده و با آن در مورد مدیریت آب
شیرین با توجه به کیفیت و کمیت آب در دنیای
در حالتغییر کنونی بحث مینماید.
◄ مطالعه
این کتاب برای کلیه علاقمندان شیلات و
آبزیان، محیط زیست و هیدرولوژی توصیه
میشود.
|