■ درباره این کتاب:
نسخهء جدید و 2020
کتاب بافتشناسی ماهی، خدمت شما ارائه
میشود. این کتاب مشتمل بر 18 فصل،
همراه با تصاویر متعدد رنگی و سیاه و
سفید حاصل زحمت بیش از 28 نویسنده از ده
کشور است.
ادیتورهای اصلی این کتاب، پروفسور فرانک
کیرشباوم، استاد دانشگاه هامبولت برلین
با همکاری کریشتف فورمیکی، ماهیشناس
لهستانی هستند.
■ در این کتاب چه
میخوانیم؟
ساختار کتاب شامل
توضیحاتی از روشهای نوین بافتشناسی،
بافت اسکلتی ماهی، سیستم عضلانی ماهی،
ساختار و عملکرد اندامهای برقدار،
دستگاه گوارش ماهی، غدد موجود در مجرای
گوارشی، کیسه شنا، کلیه، اندامهای جنسی
نر و ماده، اسپرماتوژنزیس و اسپرماتوزوآ
در ماهیان استخوانی، سیستم قلب و عروق
ماهیان و ساختار خون، سیستم ایمنی ماهی،
آبششها، دستگاه تنفسی و تنظیم اسمزی در
ماهیان، اندامهای حسی، ریختشناسی مغز
ماهی و سیستم درون ریز ماهیان است و بجز
تصاویری که در بینابین متن برای فهم بهتر
قرار داده شده است، در انتهای کتاب نیز
ضمیمهای تمام رنگی و زیبا از تصاویر بدیع
میکروسکوپی از بافتهای گوناگون ماهیان
ارائه شده است.
این
کتاب، منبع بسیار قابل اطمینان و جدید
برای محققین و دانشجویانی که پایاننامه
مرتبط با فیزیولوژی ماهیان دارد میباشد.
◄ تهیه این ایبوک (کتاب
الکترونیک) به همه علاقمندان ماهی شناسی
توصیه میشود.
|