■
درباره این کتاب:
این کتاب، منبعی قابل اطمینان حاوی جدیدترین
یافتههای علمی در مورد زیستشناسی لارو
ماهیان در حیطهء تکثیر و پرورش است و مباحثی
از جمله نحوهء تاثیر عوامل خارجی مثل محیط و
تغذیه، و عوامل داخلی مثل فاکتورهای مولکولی،
رشد، فیزیولوژیک، رفتاری، ژنتیک و... را در
تعیین فنوتیپ و کیفیت لارو و بچهماهی را بیان
مینماید.
مولفین متخصص، عوامل ژنتیک و نگهداری ذخیره
ماهی پرورشی، کیفیت آب، تغذیه لارو، فیزیولوژی
رشد، بهداشت آبزیان، تمایز، مکانیسمهای اساسی
مولکولی در حیطه اپیژنتیک، محیط، رفتار لار
و... را شرح میدهند.
برای تالیف این کتاب از پژوهشگران برگزیدهء
عضو کنسرسیوم تخصصی اتحادیه اروپا کمک گرفته
شده و طیف گستردهای از اطلاعات مناسب برای
پرورش ماهی و نیز تحقیقات دانشگاهی را فراهم
گردیده است.
محقق ارشد این گروه نویسندگان، دکتر لوئیس
کونسِسیائو، محقق پرتغالی دانشگاه آلگاروه
پرتغال و نیز همبنیانگذار مرکز
تحقیقاتی-تولیدی غذای آبزیان اسپاروس است
■
در این کتاب چه میخوانیم؟
فهرست کامل مندرجات کتاب،
در تصاویر بالا قابل دریافت است.
-
-
◄ مطالعه
این کتاب برای کلیه علاقمندان و دانشجویان
شیلات، پرورشدهندگان و ... برای نوشتن
تحقیق،مقاله و پایان نامه کاربرد دارد.
|