|
|
|
► Title→ |
Food
safety in the seafood industry :
a practical guide for ISO 22000
and FSSC 22000 implementation |
►
Author [s]→ |
Nuno
F. Soares, Cristina M. A. Martins, António
A. Vicente |
► Publisher &
Year: |
John Wiley &
Sons / 2016 |
► Pages:
تعداد صفحات |
197 |
► ISBN→ |
9781118965078 /
9781118965085 / ebook=9781118965092 |
► Description: |
Seafood
is one of the most traded commodities
worldwide. It is thus imperative that all
companies and official control agencies
ensure seafood safety and quality throughout
the supply chain. Written in an accessible
and succinct style, Food Safety in Seafood
Industry: A practical guide for ISO 22000
and FSSC 22000 implementation brings
together in one volume key information for
those wanting to implement ISO 22000 or FSSC
22000 in the seafood manufacturing industry. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
جهت
دریافت کتاب، کد محصول یا لینک این صفحه را با
تلگرام یا اینستاگرام به ادمین بدهید: |
قیمت
هر کتاب این سایت، فقط:
9
هزار تومان
این
مبلغ، صرف توسعه سایت علمی
fishbase.ir میشود |
|
|
|
|
توجه: لینک دانلود به مدت
12 ساعت معتبر
است. |
|
|
|
|
■ پیشنهادات بیشتر↓ |
|