■
درباره این کتاب:
غذا و کود، مهمترین هزینههای آبزیپروری
هستند و نقش مهمی در موفقیت تولید ماهی و
سایر غذاهای دریایی برای مصرف انسان ایفا
مینمایند. این کتاب مروری دارد به ارزشهای
غذایی، فرمول ساخت خوراک و مواد افزودنی و
استراتژیها و سیستمهای غذادهی در
آبزیپروری.
کتاب غذا و روشهای غذادهی در آبزیپروری،
به شکل جامعی به موضوعات مرتبط پوشش میدهد
و راهنمای قابل اطمینانی است برای متخصصین
تغذیه آبزیان، صاحبین مزارع پرورش ماهی و
تکنسینهای آبزیپروری، و در کنار آن افرادی
که در حال تحقیق و توسعه صنعت تولید خوراک
در دانشگاهها و صنایع.
■
در این کتاب چه میخوانیم؟
بخش اول کتاب، مروری است بر غذا و کود در
آبزیپروری.
بخش دم کتاب، به محتویات غذا، ساخت و
عملآوری آن میپردازد
بخش سوم استراتژیهای تغذیهای را پوشش
میدهد
هرکدام از این سه بخش، زیرمجموعههای مفصلی
دارد که در تصاویر بالا، میتوانید فهرست
کتاب را ببینید.
◄ مطالعه
این کتاب برای کلیه علاقمندان آبزیپروری و
دانشجویان مفید است.
|