پشتیبانی

■ ■ ■
درباره پیدا نکردید فهرست موضوعی همه کتابها خانه
  سایت کتابت خرید اینترنتی کتابهای شیلات و علوم دریایی
پشتیبانی  
کتابهای رایگان شیلات و آبزیان کتابهای چاپ  جدید شیلات و آبزیان خرید بسته ای کتاب طبقه بندی موضوعی کتابها
  طبقه‌بندی موضوعی : جلبک و پلانکتون کد محصول: 5093  

Algae for Food_Cultivation, Processing and Nutritional Benefits
 
 
 ◄ تصویر مولفین:
 
Shanmugam Hemaiswarya Rathinam Raja
شانموگام هماسواریا
راسینام راجا
 

Kulanthaiyesu Arunkumar Isabel S. Carvalho
ایزابل کاروالو
کولانتایسو آرونکومار








 
► Title→
نام کتاب
Algae for Food
Cultivation, Processing and Nutritional Benefits
► Author [s]→
نویسنده
Rathinam Raja,
Shanmugam Hemaiswarya,
Kulanthaiyesu Arunkumar,
Isabel S. Carvalho
► Publisher &
Year:
ناشر / سال نشر
CRC Press / 2021
► Pages:
تعداد صفحات
295
► ISBN→ 2021026885, 2021026886, 9780367762087, 9780367762094, 9781003165941, 0367762080
► Sample pages:
نمونه صفحات، برای
بزرگنمایی، کلیک کنید:
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
► Description:
شرح

■ درباره این کتاب:

Algae are a primitive, living photosynthetic form and they are the oldest living organism. In the marine ecosystem, algae are the primary producers that supply energy required to a diverse marine organism and especially seaweed provides a habitat for invertebrates and fishes. There have been significant advances in many areas of phycology. This book describes the advances related to food and nutrition of algae achieved during the last decades, it also identifies gaps in the present knowledge and needs for the future. The 17 chapters, grouped into 6 parts, are written by phycologists. More insight on industrial exploitation of algae and their products is supported by current studies and will help academia. The first part explains new technologies to improve the microalgal biomass, strain improvement and different methods of seaweed cultivation. In the second part, food and nutraceutical applications of algae, food safety aspects, green nanotechnology and formulation methods for the extraction and isolation of algal functional foods are described. The third part deals with pigments and carotenoids while the fourth part exploits the isolation and application of hydrocolloids, nutritional implications of algal polysaccharides and the characterization and bioactivity of fucoidans. In the fifth part, the biomedical potential of seaweed followed by agricultural applications of algae are well described. The book is an important resource for scholars that provides knowledge on wide range of topics.

Key Features


Covers important fields of algae from biomass production to genetic engineering aspects of algae Useful in the field of algal biotechnology, aquaculture, marine micro and macrobiology, microbial biotechnology and bioprocess technology

Focuses on the therapeutic and nutritional areas of algae
 ■ در این کتاب چه می‌خوانیم:
Table of contents :
1. Micro- and Macroalgae: An Updated View Biomass 2. New Technologies to Improve the Yield of Microalgae Biomass 3. Commercial Cultivation of Dunaliella salina for the Production of Beta-Carotene 4. Microalgal Strain Improvement and Genetic Engineering for Enhanced Biomass and Metabolite Yields 5. Novel Methods to Improve the Biomass of Seaweeds Algae and Food 6. Food and Nutraceutical Applications of Algae 7. Algae and Food Safety 8. Algal Food and Relevant Green Nanotechnology 9. Extraction, Isolation and Formulation Methods of Algal Functional Foods 10. Microalgae: The Functional Food, Feed and Pollution Mitigating Tool Pigments 11. Pigments from Microalgae 12. Cancer Treatment with Microalgae Carotenoids: A Myth or a Reality? Polysaccharides 13. Hydrocolloids from Marine Macroalgae: Isolation and Applications 14. Nutritional Implications of Algal Polysaccharides 15. Algae Polysaccharides as Nutraceuticals: Isolation, Characterization and Bioactivities of Fucoidans Biomedical Engineering 16. Biomedical Potential of Marine Macroalgae in Modulating Chronic Disease Pathologies Agriculture Applications 17. Application of Algae in Agriculture

◄ مطالعه این کتاب برای کلیه علاقمندان و دانشجویان شیلات، جلبک‌شناسی، صنایع غذایی، زیست شناسی دریا  و ... برای نوشتن تحقیق،مقاله و پایان نامه مفید است.

 

 
  خرید این کتاب  
قیمت: 6000 تومان
 
توجه: لینک دانلود به مدت 12 ساعت معتبر است.
بعد از اتمام دانلود موفق، لینک خود به خود منقضی می‌شود.
اگر در مراحل دانلود مشکلی داشتید، با پشتیبان (تلگرام یا چتِ سایت) صحبت کنید.
Algae for Food_Cultivation, Processing and Nutritional Benefits

■ پیشنهادات مرتبط ↓
Human Interference on River Health: A Study on the Haora River, Tripura, India Mare Plasticum - The Plastic Sea: Combatting Plastic Pollution Through Science and Art Fresh Water Pollution Dynamics and Remediation Welfare of Cultured and Experimental Fishes
Human Interference on River Health: A Study on the ...
↓ قیمت: 3 هزار تومان
Mare Plasticum - The Plastic Sea

↓ قیمت: 6 هزار تومان
Fresh Water Pollution Dynamics and Remediation
↓ قیمت: 5 هزار تومان
Welfare of Cultured and Experimental Fishes
↓ قیمت: 5 هزار تومان
اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب
 
دانلود advances in marine biology

کتاب های تخصصی آبزی پروری، شیلات، پرورش ماهی، پرورش جلبک
 
کتاب در مورد جلبک
 
اینستاگرام   fishbase.ir با حمایت:

صفحه اصلی | همه کتابها| طبقه‌بندی موضوعی| درباره ما| دنبال کتاب می‌گردید؟

کلیه حقوق این وبسایت، برای ketabet.ir محفوظ است. این سایت جزو گروه سایت‌های فیش‌بیس دات آی.آر. (بانک اطلاعاتی ماهیان ایران) است.