پشتیبانی

■ ■ ■
درباره پیدا نکردید فهرست موضوعی همه کتابها خانه
  سایت کتابت خرید اینترنتی کتابهای شیلات و علوم دریایی
پشتیبانی  
کتابهای رایگان شیلات و آبزیان کتابهای چاپ  جدید شیلات و آبزیان خرید بسته ای کتاب طبقه بندی موضوعی کتابها
  طبقه‌بندی موضوعی : فرآوری و صنایع غذایی کد محصول: 5713  

The Story of Garum Fermented Fish Sauce and Salted Fish in the Ancient World
 
 
 ◄ تصویر مولف:
 

sally grainger

سالی گرینگر
 







 
► Title→
نام کتاب
The Story of Garum Fermented Fish Sauce and Salted Fish in the Ancient World
► Author [s]→
نویسنده
sally grainger
► Publisher &
Year:
ناشر / سال نشر
Routledge / 2021
► Pages:
تعداد صفحات
314
► ISBN→ 9781351980227, 135198022X
► Sample pages:
نمونه صفحات، برای
بزرگنمایی، کلیک کنید:
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
► Description:
شرح

■ درباره این کتاب:

The Story of Garum recounts the convoluted journey of that notorious Roman fish sauce, known as garum, from a smelly Greek fish paste to an expensive luxury at the heart of Roman cuisine and back to obscurity as the Roman empire declines. This book is a unique attempt to meld the very disparate disciplines of ancient history, classical literature, archaeology, zooarchaeology, experimental archaeology, ethnographic studies and modern sciences to illuminate this little understood commodity. Currently Roman fish sauce has many identities depending on which discipline engages with it, in what era and at what level. These identities are often contradictory and confused and as yet no one has attempted a holistic approach where fish sauce has been given centre stage. Roman fish sauce, along with oil and wine, formed a triad of commodities which dominated Mediterranean trade and while oil and wine can be understood, fish sauce was until now a mystery. Students and specialists in the archaeology of ancient Mediterranean trade whether through amphora studies, shipwrecks or zooarchaeology will find this invaluable. Scholars of ancient history and classics wishing to understand the nuances of Roman dining literature and the wider food history discipline will also benefit from this volume..

 ■ در این کتاب چه می‌خوانیم:
Table of contents : Introduction
1. Fish Sauce in Classical Literature
2. Fish Sauce in the Consumption Literature: A Literary and Archaeological Chronology
3. Fish Sauce in Culinary, Medical, and Veterinary Sources
4. Fish Sauce from Papyri in Greek Speaking Egypt
5. Fish Sauce in the Late Roman, Byzantine and Early Medieval World
6. Fish Sauce from an Archaeological Perspective
7. Fermented Fish Sauce in Southeast Asia
8. Modern Fish Sauce Experiments
9. Fishing in the Mediterranean
10. The Infrastructure of Fish Sauce Manufacture
11. Fish Bones as Evidence of Sauce and Salsamenta
12. Fish Sauce Amphorae as Functional Vessels-

◄ مطالعه این کتاب برای کلیه علاقمندان و دانشجویان شیلات، فرآوری، زیست شناسی دریا  و ... برای نوشتن تحقیق،مقاله و پایان نامه مفید است.

 

 
تماس با ادمین در اینستاگرام
تماس با ادمین در اینستاگرام
 جهت دریافت کتاب، کد محصول یا لینک این صفحه را با تلگرام یا اینستاگرام به ادمین بدهید:
قیمت هر کتاب این سایت، فقط:
9 هزار تومان

این مبلغ، صرف توسعه سایت علمی  fishbase.ir می‌شود
 

توجه: لینک دانلود به مدت 12 ساعت معتبر است.
بعد از اتمام دانلود موفق، لینک خود به خود منقضی می‌شود.
اگر در مراحل دانلود مشکلی داشتید، با پشتیبان (تلگرام یا چتِ سایت) صحبت کنید.


■ پیشنهادات مرتبط ↓
Marine Sponges: Chemicobiological and Biomedical Applications Marine Eutrophication-A Global Perspective Semi-aquatic Mammals: Ecology and Biology Squid Empire: The Rise and Fall of the Cephalopods
Marine Sponges:  Chemicobiological and Biomedical Applications
↓ دریافت کتاب
Marine Eutrophication-A Global Perspective
↓ دریافت کتاب
Coral Empire

↓ دریافت کتاب
Squid Empire: The Rise and Fall of the Cephalopods
↓ دریافت کتاب
اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب
 
دانلود advances in marine biology

کتاب های تخصصی آبزی پروری، شیلات، پرورش ماهی، پرورش جلبک
 
کتابهای ماهیگیری ورزشی
 
اینستاگرام   fishbase.ir با حمایت:

صفحه اصلی | همه کتابها| طبقه‌بندی موضوعی| درباره ما| دنبال کتاب می‌گردید؟

کلیه حقوق این وبسایت، برای ketabet.ir محفوظ است. این سایت جزو گروه سایت‌های فیش‌بیس دات آی.آر. (بانک اطلاعاتی ماهیان ایران) است.