پشتیبانی

■ ■ ■
درباره پیدا نکردید فهرست موضوعی همه کتابها خانه
  سایت کتابت خرید اینترنتی کتابهای شیلات و علوم دریایی
پشتیبانی   کتابهای رایگان شیلات و آبزیان کتابهای چاپ  جدید شیلات و آبزیان خرید بسته ای کتاب طبقه بندی موضوعی کتابها
  طبقه‌بندی موضوعی : آبزی‌پروری کد محصول: 8813  

Aquaculture and by-products Volume 92: challenges and opportunities in the use of alternative protein sources and bioactive compounds
 
 
◄ تصویر مولفین:
 
José M Lorenzo Francisco J. Barba
خوزه لورنزو فرانسیسکو باربا
   
   
 
► Title→
نام کتاب
Aquaculture and by-products:
challenges and opportunities in the use of alternative protein sources and bioactive compounds
► Author [s]→
نویسنده
José M Lorenzo
Francisco J. Barba
► Publisher &
Year:
ناشر / سال نشر
Academic Press / 2020
► Pages:
تعداد صفحات
262
► ISBN→ 9780128202166, 9780128202173, 0128202173
► Sample pages:
نمونه صفحات، برای
بزرگنمایی، کلیک کنید:
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
► Description:
شرح

■ درباره این کتاب:

Aquaculture and By-products: Challenges and Opportunities, Volume 92in theAdvances in Food and Nutrition Researchseries explores the potential use of aquaculture and by-products as sources of proteins and bioactive compounds. Alternative extraction techniques to obtain, isolate and purify proteins and bioactive from aquaculture and by-products are thoroughly discussed. Chapters in this new volume include Alternative extraction techniques to obtain, isolate and purify proteins and bioactive from aquaculture and by-products, Development of new food and pharmaceutical products: Nutraceuticals and food additives, Evaluation of the protein and bioactive compound bioaccessibility/bioavailability and citotoxicity of the extracts obtained from aquaculture and by-products, and more.

Details alternative extraction techniques to obtain, isolate and purify proteins and bioactive from aquaculture and by-products
Evaluates the protein and bioactive compound bioaccessibility/bioavailability and citotoxicity of the extracts
Updates on progress in the development of new food and pharmaceutical products, such as nutraceuticals and food additives


■ در این کتاب چه می‌خوانیم؟

فهرست کامل مندرجات کتاب، در تصاویر بالا قابل دریافت است.

Chapter One: Aquaculture and its by-products as a source of nutrients and bioactive compounds......Page 16 1. Introduction......Page 17 2. Fish by-products......Page 18 2.1.1. Proteins......Page 19 2.1.1.1. Collagen and gelatin......Page 20 2.1.1.2. Bioactive peptides......Page 24 2.1.2. Lipids......Page 25 3. Shellfish by-products......Page 26 3.1. Chitin/chitosan......Page 27 3.3. Glycosaminoglycans (GAGs)......Page 29 3.4. Bioactive peptides......Page 30 4. Marine algae (macro and micro)......Page 32 4.1.1. Proteins......Page 33 4.1.2. Polysaccharides......Page 34 4.1.3. Lipids......Page 35 4.2. Bioactive and antioxidant compounds......Page 36 References......Page 38 Chapter Two: Alternative extraction techniques to obtain, isolate and purify proteins and bioactive from aquaculture and .........Page 50 1. Introduction......Page 51 2. Marine proteins and extraction methods......Page 52 3.1. Antimicrobial peptides......Page 53 3.4. Antioxidant peptides......Page 54 3.7. Anti-diabetic peptide......Page 55 4.2. Carotenoids......Page 56 5. Innovative methods for extraction of marine bioactive compounds......Page 57 5.1. Microwave-assisted extraction (MAE)......Page 58 5.3. Supercritical fluid extraction (SFE)......Page 59 5.5. Pulsed electric field-assisted extraction (PEFs)......Page 60 6.1. Bio-derived solvents......Page 61 7. Conclusions......Page 62 References......Page 63 Chapter Three: Development of new food and pharmaceutical products: Nutraceuticals and food additives......Page 68 1. Introduction......Page 69 2.1. Anticancer activity......Page 70 2.2. Diabetes......Page 73 2.3. Protection against photoaging......Page 76 3. Food additives from aquaculture and by-products......Page 79 3.1.1. Meat and fish products......Page 80 3.1.2. Milk, dairy products and vegetable beverages......Page 86 3.1.3. Pasta, bread and cereal-based products......Page 90 3.2. Fish......Page 97 3.3. Oysters and shrimp......Page 101 4. Conclusion......Page 104 References......Page 105 Chapter Four: Evaluation of the protein and bioactive compound bioaccessibility/bioavailability and cytotoxicity of the e .........Page 112 1. Introduction......Page 113 2. Bioaccessibility and bioavailability of bioactive compounds......Page 114 3. Factors that affect the bioavailability of bioactive compounds......Page 115 3.3. Chemical structure......Page 116 4. Assessment of bioavailability of the valuable compounds......Page 117 4.1. Evaluation through in vitro methods......Page 118 4.1.1. Static models......Page 119 4.1.2. Dynamic models......Page 120 4.1.3. Cell culture studies......Page 121 4.2.1. Plasma and tissue concentrations......Page 122 5. In vitro vs. in vivo procedures......Page 123 6.2. Protein......Page 126 7. Possibilities to improve bioavailability and bioaccessibility......Page 127 8.1. Cell viability......Page 128 8.2. Oxidative stress markers assay......Page 132 References......Page 133 Chapter Five: Aquaculture and by-products: Challenges and opportunities in the use of alternative protein sources and bio .........Page 142 1. Introduction......Page 143 2. Western diet and human health......Page 145 3. Bioactive compounds from fish by-products......Page 147 3.1. Fish protein hydrolysate (FPH)......Page 148 3.2. Lipids from fish by-products: Omega-3 polyunsaturated fatty acids......Page 154 4. Bioactive compounds from crustaceans´ by-products......Page 160 4.1. Chitin and chitosan......Page 161 4.2. Carotenoids......Page 162 5. Bioactive compounds from seaweed......Page 164 5.1. Alginate......Page 169 5.2. Carrageenan......Page 170 5.4. Other polysaccharides: Fucoidan, ulvan, laminarin......Page 172 5.5. Carotenoids......Page 174 6. Bioactive compounds from microalgae......Page 175 7. Conclusions and future trends......Page 181 References......Page 182 Further reading......Page 200 Chapter Six: Scaling-up processes: Patents and commercial applications......Page 202 1. Introduction......Page 203 2. Fish by-products production......Page 204 4.1. Omega-3 fatty acids and biofuels......Page 205 4.2. Protein concentrates......Page 206 4.4. Chondroitin sulfate......Page 207 4.7. Chitin and chitosan......Page 208 4.8. Enzymes......Page 210 4.9. Fish protein hydrolysates and bioactive peptides......Page 211 5.1. What is the scaling?......Page 212 5.2. Pilot plant......Page 217 5.3. Difficulties in transferring laboratory results to industry......Page 218 5.5. Industrial processes and compounds recovered from aquaculture by-products......Page 219 6. Regulatory frameworks......Page 221 7. Intellectual property and patents......Page 223 7.1. Patents......Page 224 References......Page 234 Further reading......Page 238 Chapter Seven: Legal regulations and consumer attitudes regarding the use of products obtained from aquaculture......Page 240 1. Introduction......Page 241 2. Policies and regulations for a sustainable development of EU aquaculture......Page 245 3. Situation in other countries......Page 247 4. Alternative sources in aquaculture feeds......Page 248 5. The role of labeling......Page 250 6. Consumer concerns......Page 251 7. Consumer preferences......Page 254

-

◄ مطالعه این کتاب برای کلیه علاقمندان و دانشجویان شیلات، آبزی پروری و ... برای نوشتن تحقیق،مقاله و پایان نامه کاربرد دارد.


 
  خرید این کتاب  
قیمت: 5000 تومان
 
توجه: لینک دانلود به مدت 12 ساعت معتبر است.
بعد از اتمام دانلود موفق، لینک خود به خود منقضی می‌شود.
اگر در مراحل دانلود مشکلی داشتید، با پشتیبان (تلگرام یا چتِ سایت) صحبت کنید.
Aquaculture and by-products Volume 92: challenges and opportunities in the use of alternative protein sources and bioactive compounds
■ پیشنهادات مرتبط ↓
Aquaculture landscapes : fish farming and the public realm Aquaponic For Beginners Electricity in fish research and management Salmon: A Fish, the Earth, and the History of a Common Fate
Aquaculture landscapes : fish farming and the public realm
↓ قیمت: 5 هزار تومان
Aquaponic For Beginners

↓ قیمت: 3 هزار تومان
The biology of sole

↓ قیمت: 4 هزار تومان
Salmon: A Fish, the Earth, and the History of a Common Fate
↓ قیمت: 5 هزار تومان
اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب
 
طراحی مقاله پوستری, تبدیل مقاله به پوستر
 
کتاب های تخصصی آبزی پروری، شیلات، پرورش ماهی، پرورش جلبک
 
کتاب در مورد جلبک
 
اینستاگرام   fishbase.ir با حمایت:

صفحه اصلی | همه کتابها| طبقه‌بندی موضوعی| درباره ما| دنبال کتاب می‌گردید؟

کلیه حقوق این وبسایت، برای ketabet.ir محفوظ است. این سایت جزو گروه سایت‌های فیش‌بیس دات آی.آر. (بانک اطلاعاتی ماهیان ایران) است.