پشتیبانی

■ ■ ■
درباره پیدا نکردید فهرست موضوعی همه کتابها خانه
  سایت کتابت خرید اینترنتی کتابهای شیلات و علوم دریایی
پشتیبانی  
کتابهای رایگان شیلات و آبزیان کتابهای چاپ  جدید شیلات و آبزیان خرید بسته ای کتاب طبقه بندی موضوعی کتابها
از مجموعه دسترسی رایگان
موسسه تحقیقات علوم شیلاتی ایران
مشاهده همهء کتاب‌های رایگان مجموعه موسسه تحقیقات کد محصول: ifsri24  

امنیت و مسائل مربوط به کنترل کیفیت در فرآوری آبزیان
برای دانلود نسخهء انگلیسی، روی عکس کلیک کنید:
Safety and Quality Issues in Fish Processing
 
 
امنیت و مسائل مربوط به کنترل کیفیت در فرآوری آبزیان   ◄ نام کتاب
آلن بريمنر
ترجمه: سهراب معینی، سهراب معینی2، علیرضا علیشاهی، سمانا شعبانی
  ◄ مولف / مترجم
موسسه تحقیقات شیلات ایران
چاپ اول، 1390
  ◄ ناشر / سال
646   ◄ تعداد صفحات:
978-964-5856-68-5   ◄ شابک:

■ درباره این کتاب:


کتاب " امنيت و مسائل مربوط به كنترل كيفيت در فرآوري آبزيان" از سوی دكتر سهراب معيني ، مهندس سهراب معيني ، مهندس عليرضا عاليشاهي و مهندس سمانا شعباني ترجمه گردیده است که در 656 صفحه از سوی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور منتشر شد.


ازدياد جمعيت ، تقاضا براي آبزيان پرورشي را افزايش داده كه اين امر سبب استفاده از روشهاي جديد براي تغذيه آبزيان و سرعت بخشيدن به رشد آنها گرديده است. اين توسعه‌ها مشكلات جديدي را در زمينه كنترل كيفيت آبزيان و فرآورده‌هاي توليد از آنان بوجود آورده است. از سوي ديگر، كشورهاي در حال توسعه ضمن بهره‌برداري از منابع آبزيان خود، به طور روزافزوني در حال ورود به بازار صادراتي فرآورده‌هاي دريايي مي‌باشند. تمامي اين عوامل باعث گرديده است كه همكاريهاي بين‌المللي موجب شكل‌گيري استانداردهايي براي تضمين كيفيت و سلامت فرآورده‌هاي دريايي و پذيرفتن اين استانداردها توسط كشورهاي مصرف‌كننده و صادركننده آبزيان و فرآورده‌هاي حاصله شود. بواسطه تمامي اين دلايل ، در اين كتاب سعي گرديده است كه اكثر موضوعات مربوط به سلامت و امنيت و مسائل مربوط به روشهاي كنترل كيفيت و سلامت در فرآوري آبزيان مورد بحث قرار گيرند.


در اين كتاب ابتدا دستورالعمل‌هاي جديد براي اطمينان از سلامتي آّبزيان صيد شده و فرآورده‌هاي توليدي از صيد تا مصرف مانند HACCP ، ‌‍‍‍CCP ، SSOPS و دستورالعمل‌هاي مرسوم سنتي مورد بحث قرار گرفته‌اند. سپس روشهاي نوين آزمايشگاهي مثل تشخيص سريع سم در آبزيان، نقش آنزيم‌ها در سنجش رنگ، مزه و بافت در آبزيان و فرآورد‌هاي حاصل ، استفاده از اسيد لاكتيك در نگهداري فرآورده‌هاي شيلاتي و ... براي خوانندگان به صورت ساده شرح داده شده است.




فایل این کتاب نخستین بار در سایت ناشر برای دانلود رایگان قرار داده شده است و فروش مجدد آن ممنوع است.




 

  ◄ شرح:
 
  دانلود  
انتشار رایگان توسط ناشر
(موسسه تحقیقات علوم شیلاتی ایران)
 

اگر در مراحل دانلود مشکلی داشتید، با پشتیبان (تلگرام یا چتِ سایت) صحبت کنید.

■ پیشنهادات بیشتر↓
Shrimp World: Shrimp Recipes and Shrimp Dishes from the South Seafood safety and quality Food safety in the seafood industry : Seafood and Environmental Toxins
Shrimp World: Shrimp Recipes and Shrimp Dishes from the South
↓ قیمت: داخل بسته
Seafood safety and quality

↓ قیمت: 4 هزار تومان
Food safety in the seafood industry
↓ قیمت: 4 هزار تومان
Seafood and Environmental
Toxins
↓ قیمت: 3 هزار تومان
اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب
اینستاگرام   fishbase.ir با حمایت:

صفحه اصلی | همه کتابها| طبقه‌بندی موضوعی| درباره ما| دنبال کتاب می‌گردید؟

کلیه حقوق این وبسایت، برای ketabet.ir محفوظ است. این سایت جزو گروه سایت‌های فیش‌بیس دات آی.آر. (بانک اطلاعاتی ماهیان ایران) است.