انتشارات موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد
کشاورزی
1389
◄ ناشر / سال
240
◄
تعداد صفحات:
978-964-8748-70-3
◄ شابک:
■
درباره این کتاب:
وجود بيش از 2700 كيلومتر
مرز آبي، حدود 1800 كيلومتر آن در حاشيه ي
آب هاي جنوبي و 900 كيلومتر آن در شمال كشور
و نظر به اين كه زيستگاه بيش از 550 گونه ي
آبزي در آب هاي نيلگون خليج فارس، درياي
عمان و درياي خزر قرار دارد ، اهميت برنامه
ريزي همه جانبه و اعمال مديريت در نواحي
ساحلي و دريايي، بيش از پيش آشكار م يشود.
ايران با صيد سالانه 600 هزار تن، با احتساب
100 هزار تن توليد آبزيان پرورشي و مصرف
سرانه ي حدود 8 كيلوگرم به نظر مي رسد
پتانسيل لازم جهت افزايش همه جانبه ي اين
ارقام در سطح ملي را دارد. با اجرا و به
كارگيري اصول و مباني صحيح مديريتي با
رويكرد مديريت شيلاتي، مي توان سطح كمي و
كيفي استانداردهاي ملي را در اين حوزه
ارتقاء داد. تلاش اصلي پديدآورندگان اين
كتاب اين است تا بتوانند چشم انداز روشني از
دست آوردها، نظريه ها و رويكردهاي علمي
مديريت در كنار بنيان هاي دانشي حوزه ي
شيلات را ترسيم كنند. در اين رويكرد مباني و
كاربرد برنامه ريزي، سازمان دهي، رهبري و
كنترل از نكات اصلي مورد توجه خواهد بود. هم
چنين مديريت صيد و بنادر ماهي گيري، باتوجه
به گستره ي آبي خليج فارس، درياي عمان و
درياي خزر و اهميت حفاظت از ذخاير آبزيان در
اين مناطق از ديگر نكات اصلي مورد بحث و
بررسي خواهد بود . به دليل اهميت اين دو
حوزه ي آبي، تاكيد مضاعفي جهت تبين ديدگاه
هاي علمي قابل پياده سازي به منظور نيل به
اهداف اصلي مديريت شيلات و تجزيه و تحليل
مسايل خاص آن مورد توجه بوده است. نيز در
بخشي ديگر به مديريت نواحي ساحلي و نيز
كاربست برنام ههاي ويژ ه مديريتي در آن
پرداخته شده است...
◄
فایل این کتاب نخستین بار در سایت ناشر برای
دانلود رایگان
قرار داده شده است و فروش مجدد آن ممنوع
است. سایت ما صرفا دانلود را بازنشر
میکند.
◄
شرح:
انتشار رایگان توسط ناشر (جهاد
کشاورزی)
اگر در مراحل دانلود مشکلی داشتید، با پشتیبان (تلگرام یا
چتِ سایت) صحبت کنید.
■ پیشنهادات بیشتر↓
The
omega principle: seafood and the quest for a long
life and ... ↓
دریافت کتاب
Seafood safety and quality ↓
دریافت کتاب
Field
guide for diagnosis prevention and control of
diseases of shrimp and finfish ↓
دریافت کتاب
Seafood
Chilling, Refrigeration and Freezing: Science and
Technology ↓
دریافت کتاب