پشتیبانی

■ ■ ■
درباره پیدا نکردید فهرست موضوعی همه کتابها خانه
  سایت کتابت خرید اینترنتی کتابهای شیلات و علوم دریایی
پشتیبانی  
کتابهای رایگان شیلات و آبزیان کتابهای چاپ  جدید شیلات و آبزیان خرید بسته ای کتاب طبقه بندی موضوعی کتابها
  طبقه‌بندی موضوعی : جلبک و پلانکتون کد محصول: 1038  

Recent Advances in Micro- and Macroalgal Processing: Food and Health Perspectives
 
 
◄ تصویر مولفین:
 
   Yvonne V. Yuan Gaurav Rajauria
یوون یوان
گائورای راجائوریا
 


 
► Title→
نام کتاب
Recent Advances in Micro- and Macroalgal Processing: Food and Health Perspectives
► Author [s]→
نویسنده
Gaurav Rajauria, Yvonne V. Yuan
► Publisher &
Year:
ناشر / سال نشر
Wiley-Blackwell / 2021
► Pages:
تعداد صفحات
660
► ISBN→ 1119542588,9781119542582
► Sample pages:
نمونه صفحات، برای
بزرگنمایی، کلیک کنید:
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
► Description:
شرح

■ درباره این کتاب:

Recent Advances in Micro- and Macroalgal Processing

A comprehensive review of algae as novel and sustainable sources of algal ingredients, their extraction and processing

This comprehensive text offers an in-depth exploration of the research and issues surrounding the consumption, economics, composition, processing and health effects of algae. With contributions from an international team of experts, the book explores the application of conventional and emerging technologies for algal processing. The book includes recent developments such as drying and milling technologies along with advancements in sustainable greener techniques.

The text also highlights individual groups of compounds including polysaccharides, proteins, polyphenols, carotenoids, lipids and fibres from algae. The authors provide insightful reviews of the traditional and more recent applications of algae/algal extracts in food, feed, pharmaceutical and cosmetics products. Offering a holistic view of the various applications, the book looks at the economic feasibility, market trends and considerations, and health hazards associated with algae for industrial applications. This important book:

  • Provides a comprehensive overview of algal biomolecules and the role of emerging processing technologies
  • Explores the potential biological and health benefits of algae and their applications in food, pharmaceuticals and cosmetic products
  • Includes a current review of algal bioactives and processing technologies for food and ingredient manufacturers
  • Contains contributions from leading academic and industrial experts

Written for food scientists, allied researchers and professional food technologists, Recent Advances in Micro- and Macroalgal Processing: Food and Health Perspectives offers a guide to the novel processing and extraction techniques for exploring and harnessing the immense potential of algae.

.

■ در این کتاب چه می‌خوانیم:

--

◄ مطالعه این کتاب برای کلیه علاقمندان مبحث جلبک برای نوشتن مقاله و تحقیق و ...  کاربرد دارد.


 ◄ خرید این کتاب، در بستهء شماره 2 کتاب‌های جلبک که حاوی 30 کتاب چاپ جدید است، بسیار به صرفه تر است، برای اطلاعات بیشتر، روی تبلیغ زیر کلیک کنید↓
بسته دوم کتابهای در مورد جلبک

↓خرید این کتاب بصورت تکّی↓
تماس با ادمین در اینستاگرام
تماس با ادمین در اینستاگرام
 جهت دریافت کتاب، کد محصول یا لینک این صفحه را با تلگرام یا اینستاگرام به ادمین بدهید:
قیمت هر کتاب این سایت، فقط:
9 هزار تومان

این مبلغ، صرف توسعه سایت علمی  fishbase.ir می‌شود
 

توجه: لینک دانلود تا قبل دریافت، به مدت 12 ساعت معتبر است.
بعد از اتمام دانلود موفق، لینک خود به خود ودر همان لحظه منقضی می‌شود.
اگر در مراحل دانلود مشکلی داشتید، با پشتیبان (تلگرام یا چتِ سایت) صحبت کنید.


■ پیشنهادات مرتبط ↓
Seaweed Biotechnology_Biodiversity and Biotechnology of Seaweeds and Their Applications Algae: Anatomy, Biochemistry, and Biotechnology Seaweeds as Plant Fertilizer, Agricultural Biostimulants and Animal Fodder Cyanobacteria and Their Importance
Seaweed Biotechnology

↓ دریافت کتاب
Algae: Anatomy, Biochemistry, and Biotechnology
↓ دریافت کتاب
Seaweeds as Plant Fertilizer, Agricultural Biostimulants ...
↓ دریافت کتاب
Cyanobacteria and Their Importance
↓ دریافت کتاب
اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب
 
طراحی مقاله پوستری, تبدیل مقاله به پوستر
 
کتابهای ماهیگیری ورزشی
 
کتاب در مورد جلبک
 
اینستاگرام کانال تلگرام fishbase.ir با حمایت:

صفحه اصلی | همه کتابها| طبقه‌بندی موضوعی| درباره ما| دنبال کتاب می‌گردید؟

کلیه حقوق این وبسایت، برای ketabet.ir محفوظ است. این سایت جزو گروه سایت‌های فیش‌بیس دات آی.آر. (بانک اطلاعاتی ماهیان ایران) است.