پشتیبانی

■ ■ ■
درباره پیدا نکردید فهرست موضوعی همه کتابها خانه
  سایت کتابت خرید اینترنتی کتابهای شیلات و علوم دریایی
پشتیبانی  
کتابهای رایگان شیلات و آبزیان کتابهای چاپ  جدید شیلات و آبزیان خرید بسته ای کتاب طبقه بندی موضوعی کتابها
  طبقه‌بندی موضوعی : جلبک و پلانکتون کد محصول: 2077  

Characterization of Bioactive Components in Edible Algae
 
 
 ◄ تصویر مولفین:
 

Leonel Pereira

لیونل پریرا
 















 
► Title→
نام کتاب
Characterization of Bioactive Components in Edible Algae
► Author [s]→
نویسنده
Leonel Pereira
► Publisher &
Year:
ناشر / سال نشر
MDPI AG  / 2020
► Pages:
تعداد صفحات
226
► ISBN→ 9783039285600, 9783039285617, 3039285602
► Sample pages:
نمونه صفحات، برای
بزرگنمایی، کلیک کنید:
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
► Description:
شرح

■ درباره این کتاب:

Algae have been used since ancient times as food for humans, animal feed, agricultural fertilizer, and as a source of substances for therapeutic use. Currently, seaweed represents a vast source of raw materials used in the pharmaceutical, food, traditional medicine, and cosmetics industries. They are nutritionally valuable, both fresh and dried, or as ingredients in a wide variety of pre-made foods. In particular, seaweed contains significant amounts of protein, lipids, minerals, and vitamins. Information is limited on the role of algae and their metabolites in therapy. Only a few taxa have been studied for use in medicine. Many traditional cultures report the healing powers of selected algae in tropical and subtropical marine forms. This is especially true in the maritime areas of Asia, where the sea plays a significant role in daily activities. However, currently, only a few genera and species of algae are involved in aspects of medicine and therapy. The beneficial uses of seaweed or seaweed products include those that can mimic specific manifestations of human disease, production of antibiotic compounds, or improved human nutrition.
 ■ در این کتاب چه می‌خوانیم:
Table of contents :
فهرست مطالب در تصاویر بالا موجود است

◄ مطالعه این کتاب برای کلیه علاقمندان و دانشجویان شیلات، گیاهشناسی، زیست شناسی دریا  و ... برای نوشتن تحقیق،مقاله و پایان نامه مفید است.

 

 
  خرید این کتاب  
قیمت: 6000 تومان
 
توجه: لینک دانلود به مدت 12 ساعت معتبر است.
بعد از اتمام دانلود موفق، لینک خود به خود منقضی می‌شود.
اگر در مراحل دانلود مشکلی داشتید، با پشتیبان (تلگرام یا چتِ سایت) صحبت کنید.
Characterization of Bioactive Components in Edible Algae

■ پیشنهادات مرتبط ↓
Biofertilizers for Sustainable Agriculture and Environment Marine Algal Bloom: Characteristics, Causes and Climate Change Impacts Microbiota and Biofertilizers: A Sustainable Continuum for Plant and Soil Health Edible seaweeds of the world
Biofertilizers for Sustainable Agriculture and Environment
↓ قیمت: 5 هزار تومان
Marine Algal Bloom: Characteristics, Causes and...
↓ قیمت: 4 هزار تومان
Microbiota and Biofertilizers: A Sustainable Continuum for Plant and ...
↓ قیمت: 6 هزار تومان
Edible seaweeds of the world

↓ قیمت: 4 هزار تومان
اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب
 
دانلود advances in marine biology

کتابهای بهداشت و بیماریهای آبزیان
 
کتاب در مورد جلبک
 
اینستاگرام   fishbase.ir با حمایت:

صفحه اصلی | همه کتابها| طبقه‌بندی موضوعی| درباره ما| دنبال کتاب می‌گردید؟

کلیه حقوق این وبسایت، برای ketabet.ir محفوظ است. این سایت جزو گروه سایت‌های فیش‌بیس دات آی.آر. (بانک اطلاعاتی ماهیان ایران) است.