■
درباره این کتاب:
حفظ سلامت، با کمک
جانداران دریازی، کتابی است که به
طور جامع، حاصل چنددهه تحقیقات مولف خود را
به خواننده ارائه میکند.
این کتاب طیف گستردهای از برنامهها و
پیشرفتها سالهای اخیر در جستجوی عوامل حفظ
سلامت بدن انسان با منبع دریا ارائه میکند.
شرح روایتگونهء نکات اساسی و تکنولوژیک از
موارد جذابیت این کتاب است. این کتاب بصورت
جزء به جززء، از جنبههای مختلف محصولات
سلامتی از جانوران دریا و آنها که پتانسیل
تبدیل به چنین محصولاتی دارند بحث میکند.
مانند جلبکهای دریایی، مواد استخراجی از
ماهیان، کیتوسان، ترکیبات مرتبط با صدفداران
و غیره، همراه با کاربردهای نویدبخش آنها در
داروسازی، آرایش و صنایع غذایی.
نویسنده کتاب، دکتر سه-کئون کیم، پروفسور
دانشگاه اقیانوس و دریای بوسان در کره
جنوبی، و راهنمای محققین شرکت کولمار کره
است. وی تا مقطع دکترا در کره جنوبی و
پستدکترای خود را در لابراتوار مهندسی
بیوشیمی دانشگاه ایلینویز آمریکا گذراند.
سپس به عنوان دانشمند میهمان مدتی را در
دانگشاه سنت جان کانادا طی کرد.
■
در این کتاب چه میخوانیم؟
این کتاب سرفصلهای متنوعی
دارد که در تصاویر بالا میتوانید صفحهء
فهرست عناوین را ببینید.
مباحث این کتاب در برگیرندهء غذاهای هدفمند
با هدف مراقبت از بدن، اهمیت این نوع غذاها،
مبحث کاملی در مورد کیتین و کیتوسان، شیوه
ساخت آنها، تولید صنعتی، کاربردهای موردی
مثل جلوگیری از پیری و عدم توازن وزن
بدن،خواص ضدسرطانی، اشتها، آرتریت روماتئید،
پوست مصنوعی و ده ها مطلب مفصل دیگر است.
◄ مطالعه
این کتاب برای کلیه علاقمندان فرآوردههای
دریایی مفید است..
|