■ درباره این کتاب:
ارزش و اهمیت غذاهای با
منبع دریایی، هرروز در حال افزایش است،
بویژه با کاهش زمینهای قابل کشت به دلیل
تغییراقلیم، افزایش جمعیت و شهرسازی و سایر
عوامل. این کتاب نگاهی دارد به اهمیت غذاهای
دریایی و متابولیتهای ثانویهء آنها برای
سلامت انسان، همراه با ارئه چندین تکنیک و
روش جدید برای غذاهای دریایی. این کتاب
همچنین به مطالعات اخیر در زمینه
میکروبیولوژی و ژنومیک محصولات حاصل از
منابع دریایی اشاره میکند.
نویسندهء معروف این کتاب،
مگ ر. گویال، یک مهندس و استاد دانشگاه ساکن
پورتوریکو است. او اصالتا اهل پنجاب هند
است. وی به واسطه خدماتش، به نام "پدر
مهندسی آبیاری" قرن بیستم در کشور پورتوریکو
معروف است
■ در این کتاب چه میخوانیم؟
بخش اول کتاب، به ترکیبات زیستفعال با
منشاء دریایی اختصاص دارد. در این فصل به
کاربرد دارویی آبزیان دریایی، منابع ترکیبات
زیستفعال دریایی، و مزایای سلامتی و آیندهء
آنها و نیز کیتین و کیتوسان در غذاهای
دریایی پرداخته میشود.
بخش دوم کتاب، به تکنولوژیهای نوین محصولات
آبزیان میپردازد. اصول و روشهای انجماد
ماهی، ماهی تخمیرشده و وضعیت آن در جهان،
اشاره میکند.
در بخش سوم کتاب، فرآوری و کاربردهای صنعتی
غذاهای دریایی مورد بررسی قرار میگیرد.
مدیریت پسماند در صنایع دریایی، مزایا و
چالشهای مصرف تولیدات جانبی غذهای حاصل از
ماهی و صدف، اهمیت غذایی و کاربردهای صنعتی
غذاهای دریایی، فرمولدهی غذای ماهی بر پایه
پروبیوتیک و دستاوردهای دوستدار طبیعت مطالب
این بخشند.
بخش چهارم و آخر کتاب به میکروبیولوژی دریا،
میکروبیولوژی غذاهای دریایی و ژنومیک دریایی
به عنوان یک تکنولوژی جدید میپردازد.
◄
تهیه این ایبوک (کتاب الکترونیک) به
دانشجویان فرآوری شیلات و صنایع غذایی
برای تحقیق و پایان نامه توصیه میشود.
|