پشتیبانی

■ ■ ■
درباره پیدا نکردید فهرست موضوعی همه کتابها خانه
  سایت کتابت خرید اینترنتی کتابهای شیلات و علوم دریایی
پشتیبانی   کتابهای رایگان شیلات و آبزیان کتابهای چاپ  جدید شیلات و آبزیان خرید بسته ای کتاب طبقه بندی موضوعی کتابها
  طبقه‌بندی موضوعی : فرآوری و غذا کد محصول: ۵۴۱۵  
Technological Processes for Marine Foods, From Water to Fork.
پشت و روی جلد کتاب
 
◄ تصویر مولف:
■ مگ گویال Megh R. Goyal
 
► Title →
نام کتاب
Technological Processes for Marine Foods, From Water to Fork.
Bioactive Compounds, Industrial Applications, and Genomics
► Author [s] →
مولف
Megh R. Goyal
Hafiz Ansar Rasul Suleria
Shanmugam Kirubanandan (Editor)
► Publisher &
Year:
ناشر/سال
Apple Academic Press / 2020
► Pages:
تعداد صفحات
435
► ISBN→ 9781771887588, 9780429425271, 9780429757501, 9780429757495, 9780429757518
► Sample pages:
نمونه صفحات، برای
بزرگنمایی، کلیک کنید:
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
► Description:
شرح


■ درباره این کتاب:

ارزش و اهمیت غذاهای با منبع دریایی، هرروز در حال افزایش است، بویژه با کاهش زمین‌های قابل کشت به دلیل تغییراقلیم، افزایش جمعیت و شهرسازی و سایر عوامل. این کتاب نگاهی دارد به اهمیت غذاهای دریایی و متابولیت‌های ثانویهء آنها برای سلامت انسان، همراه با ارئه چندین تکنیک و روش جدید برای غذاهای دریایی. این کتاب همچنین به مطالعات اخیر در زمینه میکروبیولوژی و ژنومیک محصولات حاصل از منابع دریایی اشاره می‌کند.

نویسندهء معروف این کتاب، مگ ر. گویال، یک مهندس و استاد دانشگاه ساکن پورتوریکو است. او اصالتا اهل پنجاب هند است. وی به واسطه خدماتش، به نام "پدر مهندسی آبیاری" قرن بیستم در کشور پورتوریکو معروف است



■ در این کتاب چه می‌خوانیم؟


بخش اول کتاب، به ترکیبات زیست‌فعال با منشاء دریایی اختصاص دارد. در این فصل به کاربرد دارویی آبزیان دریایی، منابع ترکیبات زیست‌فعال دریایی، و مزایای سلامتی و آیندهء آنها و نیز کیتین و کیتوسان در غذاهای دریایی پرداخته می‌شود.
بخش دوم کتاب، به تکنولوژی‌های نوین محصولات آبزیان می‌پردازد. اصول و روش‌های انجماد ماهی، ماهی تخمیرشده و وضعیت آن در جهان، اشاره می‌کند.
در بخش سوم کتاب، فرآوری و کاربردهای صنعتی غذاهای دریایی مورد بررسی قرار می‌گیرد. مدیریت پسماند در صنایع دریایی، مزایا و چالشهای مصرف تولیدات جانبی غذهای حاصل از ماهی و صدف، اهمیت غذایی و کاربردهای صنعتی غذاهای دریایی، فرمول‌دهی غذای ماهی بر پایه پروبیوتیک و دستاوردهای دوستدار طبیعت مطالب این بخشند.
بخش چهارم و آخر کتاب به میکروبیولوژی دریا، میکروبیولوژی غذاهای دریایی و ژنومیک دریایی به عنوان یک تکنولوژی جدید می‌پردازد.

◄ تهیه این ایبوک (کتاب الکترونیک) به دانشجویان فرآوری شیلات و صنایع غذایی برای تحقیق و پایان نامه توصیه می‌شود.

 
 
 
   
قیمت: 5000 تومان
 
توجه: لینک دانلود به مدت 12 ساعت معتبر است.
بعد از اتمام دانلود موفق، لینک خود به خود منقضی می‌شود.
اگر در مراحل دانلود مشکلی داشتید، با پشتیبان (تلگرام یا چتِ سایت) صحبت کنید.
Technological Processes for Marine Foods, From Water to Fork
 
 
 
■ پیشنهادات بیشتر↓
Seafood and aquaculture marketing handbook Seafood safety and quality Food safety in the seafood industry : Seafood and Environmental Toxins
Seafood and aquaculture marketing handbook
↓ قیمت: داخل بسته
Seafood safety and quality

↓ قیمت: 4 هزار تومان
Food safety in the seafood industry
↓ قیمت: 4 هزار تومان
Seafood and Environmental
Toxins
↓ قیمت: 3 هزار تومان
اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب
اینستاگرام   fishbase.ir با حمایت:

صفحه اصلی | همه کتابها| طبقه‌بندی موضوعی| درباره ما| دنبال کتاب می‌گردید؟

کلیه حقوق این وبسایت، برای ketabet.ir محفوظ است. این سایت جزو گروه سایت‌های فیش‌بیس دات آی.آر. (بانک اطلاعاتی ماهیان ایران) است.