سید عبدالحمید حسینی،
ابوالحسن راستیان نسب، علیرضا قائدی و محسن
محمدپور
◄
مولف / مترجم
نشرآموزش (مؤسسه آموزش و ترویج کشاورزی)،
موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور
1399
◄ ناشر / سال
32
◄
تعداد صفحات:
978-964-520-707-4
◄ شابک:
■
درباره این کتاب:
■ مخاطبان:
کارشناسان و مروجان پهنههای تولیدی
آبزیپروران
مصرفکنندگان ماهی و میگو
■ اهداف آموزشی:
شما پ ساز مطالعه این نشریه با راههای
تشخیص آبزیان سالم و اصول نگهداری آنها آشنا
میشوید.
◄
فایل این کتاب نخستین بار در سایت ناشر برای
دانلود رایگان
قرار داده شده است و فروش مجدد آن ممنوع
است. سایت ما صرفا دانلود را بازنشر
میکند.
◄
شرح:
انتشار رایگان توسط ناشر (جهاد
کشاورزی)
اگر در مراحل دانلود مشکلی داشتید، با پشتیبان (تلگرام یا
چتِ سایت) صحبت کنید.
■ پیشنهادات بیشتر↓
The
omega principle: seafood and the quest for a long
life and ... ↓ دریافت کتاب
Modified
Atmospheric Processing and Packaging of Fish ↓
دریافت کتاب
Food
safety in the seafood industry ↓
دریافت کتاب
Microalgae
Biotechnology for Food, Health and High Value
Products ↓
دریافت کتاب