پشتیبانی

■ ■ ■
درباره پیدا نکردید فهرست موضوعی همه کتابها خانه
  سایت کتابت خرید اینترنتی کتابهای شیلات و علوم دریایی
پشتیبانی  
کتابهای رایگان شیلات و آبزیان کتابهای چاپ  جدید شیلات و آبزیان خرید بسته ای کتاب طبقه بندی موضوعی کتابها
  طبقه‌بندی موضوعی : فرآوری و عمل‌آوری آبزیان کد محصول: 1184  

Post-Harvest Processing, Packaging and Inspection of Frozen Shrimp: A Practical Guide
 
 
◄ تصویر مولفین:
 
Kazi Ahsan Habib Abdul Hannan
کاضی احسن حبیب
عبدول حنان
Ariful Haque  A. M. Shahabuddin
ام. دی. عارف الحق
ای.ام. شهاب‌ادین
 
► Title→
نام کتاب
Post-Harvest Processing, Packaging and Inspection of Frozen Shrimp: A Practical Guide
► Author [s]→
نویسنده
Md. Abdul Hannan • Kazi Ahsan Habib • A. M. Shahabuddin • Md. Ariful Haque • Mohammad Bodrul Munir
► Publisher &
Year:
ناشر / سال نشر
Springer / 2022
► Pages:
تعداد صفحات
278
► ISBN→
978-981-19-1566-6
► Sample pages:
نمونه صفحات، برای
بزرگنمایی، کلیک کنید:
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
► Description:
شرح

■ درباره این کتاب:

The book is a practical guide for the various steps in the post-harvest technology of frozen shrimps. Shrimps are one of the most common and popular types of seafood consumed globally. The book discusses some of the most sought-after shrimps such as Penaeus monodon, P. vannamei, and Macrobrachium rosenbergii.Good-quality shrimp is a prerequisite for the seafood business as it is used for human consumption. Lack of proper knowledge in raw materials handling and post-harvest processing is the main obstacle in quality shrimp production. Complex business policy, commitment break in both parties (buyers and sellers), competition with other seafood-producing countries, and fluctuation of currency in international seafood market are the factors affecting international seafood business. This book closes this gap in literature and facilitates the production of excellent-quality exportable frozen shrimp through informed practicesfrom experts. The book includes information about packaging of frozen shrimp, inspection, and shipment. It also compiles different mathematical calculations which are in practiced in the processing industries.


The book is essential reading for professionals in the shrimp producing and processing industries. It is also useful for researchers in fisheries science, aquaculture, food technology, and food microbiology.
..

■ در این کتاب چه می‌خوانیم:
   1: General Discussion
2: Product Description
3: Processing of Shrimp
4: Food Additives and Soaking
5: Defects of Shrimp
6: Traceability in Shrimp
7: Plant Sanitation and Hygiene
8: Packaging, Labeling, and Storage
9: Inspection of Frozen Shrimp
10: Laboratory Analysis
11: Shipment and Shipping Documents
12: Audit, Certification, and Payment
13: Frozen Shrimp and Other Seafood-Based Value-Added Products

◄ مطالعه این کتاب برای کلیه علاقمندان فرآوری و عمل‌آوری آبزیان، برای نوشتن مقاله و پایان‌نامه مفید است.


 
تماس با ادمین در اینستاگرام
تماس با ادمین در اینستاگرام
 جهت دریافت کتاب، کد محصول یا لینک این صفحه را با تلگرام یا اینستاگرام به ادمین بدهید:
قیمت هر کتاب این سایت، فقط:
10 هزار تومان

این مبلغ، صرف توسعه سایت علمی  fishbase.ir می‌شود
 

توجه: لینک دانلود تا قبل دریافت فایل، به مدت 8 ساعت معتبر است.
بعد از اتمام دانلود موفق، لینک خود به خود ودر همان لحظه منقضی می‌شود.
اگر در مراحل دانلود مشکلی داشتید، با پشتیبان (تلگرام یا چتِ سایت) صحبت کنید.


■ پیشنهادات مرتبط ↓
Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis Fish Waste to Valuable Products Shellfish Processing and Preservation Advances in Sea Cucumber Processing Technology and Product Development
Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis
↓ دریافت کتاب
Fish Waste to Valuable Products

↓ دریافت کتاب
Shellfish Processing and Preservation
↓ دریافت کتاب
Advances in Sea Cucumber Processing Technology and...
↓ دریافت کتاب
اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب
 
طراحی مقاله پوستری, تبدیل مقاله به پوستر، تبدیل پروژه دانشگاه به مقاله پایان نامه
 
کتاب های تخصصی آبزی پروری، شیلات، پرورش ماهی، پرورش جلبک
 
سری کتابهای فیزیولوژِی ماهی
 
اینستاگرام کانال تلگرام fishbase.ir با حمایت:

صفحه اصلی | همه کتابها| طبقه‌بندی موضوعی| درباره ما| دنبال کتاب می‌گردید؟

کلیه حقوق این وبسایت، برای ketabet.ir محفوظ است. این سایت جزو گروه سایت‌های فیش‌بیس دات آی.آر. (بانک اطلاعاتی ماهیان ایران) است.