پشتیبانی

■ ■ ■
درباره پیدا نکردید فهرست موضوعی همه کتابها خانه
  سایت کتابت خرید اینترنتی کتابهای شیلات و علوم دریایی
پشتیبانی  
کتابهای رایگان شیلات و آبزیان کتابهای چاپ  جدید شیلات و آبزیان خرید بسته ای کتاب طبقه بندی موضوعی کتابها
  طبقه‌بندی موضوعی : فرآوری و عمل‌آوری کد محصول: 1040  

Advances in Sea Cucumber Processing Technology and Product Development
 
 
◄ تصویر مولفین:
 
  Changhu Xue

چانگهو ژو
 


 
► Title→
نام کتاب
Advances in Sea Cucumber Processing Technology and Product Development
► Author [s]→
نویسنده
Changhu Xue
► Publisher &
Year:
ناشر / سال نشر
Springer / 2023
► Pages:
تعداد صفحات
364
► ISBN→ 0367498278, 9780367498276
► Sample pages:
نمونه صفحات، برای
بزرگنمایی، کلیک کنید:
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
► Description:
شرح

■ درباره این کتاب:

Sea cucumbers belong to the Phylum Echinodermata. There are more than 900 recorded species of sea cucumber of which more than 40 are edible. As a food source, sea cucumbers are rich in protein, low in fat, rich in collagen, sulfated polysaccharides, phospholipids, glycolipids, saponins and other functional components. Therefore, sea cucumbers have important nutritional and medicinal value. Growing awareness of these health benefits has promoted growth in marine aquaculture and processing technologies for the development of sea cucumber products for many applications.Novel perspectives of nutritional functions and processing technologies of sea cucumbers are defined in this book. The chemical structure and nutritional function of sea cucumbers are systematically reviewed. These include the functional/nutritional components, the endogenous enzymatic properties related to processing efficiency and product quality, and the efficient preparation technology of functional components. The traditional processing technology is presented as the background context to highlight the advances in new processing technologies including low-temperature cooking technology based on controllable negative pressure system, heat pump-hot-blast air combined drying technology, microwave sterilization of instant sea cucumber, collagen stabilization technology. The book finishes with the authentication of sea cucumber types and origin, quality standards, product quality control systems and food safety requirements..

■ در این کتاب چه می‌خوانیم:

Diversity Distribution and Biology of Sea Cucumber
Nutritional Components of Sea Cucumber and the Biochemical Characteristics of Autolytic Enzymes
The Functional Components of Sea Cucumber and their Nutritional and Biological Activities
Historical Review
The Pretreatment Technology of Raw Sea Cucumber and New Processing Technology of Salted Sea Cucumber
The New Processing Technology of Dried Sea Cucumber Products
ReadytoEat Sea Cucumber Products and Collagen Stabilization Technology
The Extraction Separation Technology and New Product Development of Sulfated Polysaccharides from Sea Cucumber
The Extraction Separation Technology and New Product Development of Functional Lipids from Sea Cucumber
The Extraction Separation Technology and New Product Development of Collagen Peptides from Sea Cucumber
The Quality Management Systems and Standards of Sea Cucumber Products
Food Safety Issues and Regulatory Requirements of Sea Cucumber Products and Their Internationa

◄ مطالعه این کتاب برای کلیه علاقمندان فرآوری و خیار دریایی و عمل آوری آن برای نوشتن مقاله و تحقیق و ...  کاربرد دارد.


 
تماس با ادمین در اینستاگرام
تماس با ادمین در اینستاگرام
 جهت دریافت کتاب، کد محصول یا لینک این صفحه را با تلگرام یا اینستاگرام به ادمین بدهید:
قیمت هر کتاب این سایت، فقط:
9 هزار تومان

این مبلغ، صرف توسعه سایت علمی  fishbase.ir می‌شود
 

توجه: لینک دانلود تا قبل دریافت، به مدت 12 ساعت معتبر است.
بعد از اتمام دانلود موفق، لینک خود به خود ودر همان لحظه منقضی می‌شود.
اگر در مراحل دانلود مشکلی داشتید، با پشتیبان (تلگرام یا چتِ سایت) صحبت کنید.


■ پیشنهادات مرتبط ↓
Innovative Technologies in Seafood Processing Seafood: Ocean to the Plate Seafood authenticity and traceability: a DNA-based pespective Plant- and marine-based phytochemicals for human health: attributes, potential, and use
Innovative Technologies in Seafood Processing
↓ دریافت کتاب
Seafood:
Ocean to the Plate
↓ دریافت کتاب
Seafood authenticity and traceability
↓ دریافت کتاب
Plant- and marine-based phytochemicals for human health
↓ دریافت کتاب

اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب
 
بسته دوم کتابهای در مورد جلبک
 
دانلود advances in marine biology
 
انجام تحقیق دانشگاه و مدرسه. دبیرستان، دبستان متوسطه
 
اینستاگرام کانال تلگرام fishbase.ir با حمایت:

صفحه اصلی | همه کتابها| طبقه‌بندی موضوعی| درباره ما| دنبال کتاب می‌گردید؟

کلیه حقوق این وبسایت، برای ketabet.ir محفوظ است. این سایت جزو گروه سایت‌های فیش‌بیس دات آی.آر. (بانک اطلاعاتی ماهیان ایران) است.