► Description:
شرح |
■
درباره این کتاب:
امروزه همزمان با استفاده از فنآوریهای
متعارف مانند خنککنندهها و انجماد برای
جلوگیری از فرایندهایی نظیر فساد اتولیتیک
و میکروبی، فناوریهای نوآورانه نیز به
عنوان پاسخی به نیاز اقتصادی و زیستمحیطی
توسعه یافتهاند. کتاب فنآوریهای
نوآورانه در فرآوری غذاهای دریایی،
اطلاعاتی را دربارهء پیشرفت در صنایع
برودتی، انجماد، ذوب و بستهبندی غذاهای
دریایی ارائه میدهد و همچنین آگاهی شما
را در مورد فنآوریهای جدید مانند
فرآیندهای فشاربالا، تابش، اولتراساوند،
میدان پالس الکتریکی، مایکروویو و فرکانس
رادیویی، تکنولوژی تحت خلاء، فناوریهای
جدید استریلیزاسیون حرارتی، اُزُن،
نانوتکنولوژی و سایر فناوریهای نوآورانه
مانند پلاسمای سرد، گرمایش اهمی، گرمایش
مادون قرمز و نور پالسی با شدت بالا را در
صنایع غذای دریایی افزایش خواهد داد. مولف
کتاب، خانم یاسیم اوزگول پروفسور صنایع
غذایی دانشکدهء صنایع شیلاتی در دانشگاه
دانشگاه چوکوروا در ترکیه است.
Features
Reviews novel process technologies
applied in the seafood industry
Highlights processing effects on
product quality and safety of treated
seafood
Focuses on the development of safe and
effective natural antimicrobials and
additives
Assesses alternative techniques to
utilize fish discards and waste as high
value products
Further it highlights aspects related to
quality of seafood treated with these
innovative technologies, effect on food
constituents, possible risk,
security/safety both of seafood and
consumers, the environmental impact, and
the legislative aspects. The book also
addresses the growing international
environmental concern for fish discards
and fish waste generated in the seafood
processing industries by including a
chapter, Advances in Discard and
By-Products Processing, which assesses
alternative techniques to utilize fish
discards and waste as high value
products. This book will be of value to
researchers and technicians in the food
technology area, especially those
dealing with seafood.
■ در این کتاب چه
میخوانیم:
فهرست مطالب در تصاویر بالا گنجانده شده است.
-
Advances in
Chilling Vida Šimat* and Ivana
Generalić Mekinić
Advances in Freezing and
Thawing Torstein Skåra, Svein
Kristian Stormo, Heidi N.
Nilsen* Advances
in Packaging Esmeray Kuley*,
Fatih Özoğul, Abdurahman
Polat Advances in
Edible Films and Coatings in Aquatic
Foods Pınar YERLİKAYAa, Hanife
Aydan YATMAZ b, Osman Kadir
TOPUZ*
High-Pressure Processing of
Seafood İlknur Ucak, Stefan
Toepfl Irradiation
Technology Zafer Ceylan and
Yesim Ozogul
Application of Ultrasonication in Seafood
Processing Soottawat
Benjakul*, Ali Muhammed Moula Ali and
Avtar Singh Pulsed
Electric Field Processing Amin
Shavandi, Pouya Saeedi, Alaa El-Din A
Bekhit* Innovative
Dielectric Applications (Microwave and
Radio Frequency) for Seafood
Ferruh Erdogdu*, Ozan Altin, Ozan Karatas
and Huseyin Topcam
Ozone Application in Seafood
Processing Alex Augusto
Gonçalves* Effect
of natural Preservatives on Chemical
Changes Related to Quality and Shelf-Life
in Processed Aquatic Foods
Santiago P.
Aubourg
Application of Natural Antimicrobial
Strategies in Seafood
Preservation Giulia Tabanelli,
Federica Barbieri, Chiara Montanari,
Fausto Gardini
Sous Vide Technology Elena
Gonzalez-Fandos* and Alba Martinez
Laorden
Nanotechnology Applications
Yesim Ozogul, David Julian McClements, Ali
Rıza Kosker, Mustafa Durmus, Yılmaz
Ucar Novel Thermal
Sterilization Technologies in Seafood
Processing Bahar Tokur, Koray
Korkmaz Advances
in Discard and By-Product
Processing Gülsün Özyurt, A.
Serhat Özkütük
Other Innovative Technologies in Seafood
Processing.
◄ مطالعه
این کتاب برای کلیه علاقمندان و دانشجویان
شیلات، صنایع غذایی و ... برای نوشتن
تحقیق،مقاله و پایان نامه مفید است.
|