پشتیبانی

■ ■ ■
درباره پیدا نکردید فهرست موضوعی همه کتابها خانه
  سایت کتابت خرید اینترنتی کتابهای شیلات و علوم دریایی
پشتیبانی  
کتابهای رایگان شیلات و آبزیان کتابهای چاپ  جدید شیلات و آبزیان خرید بسته ای کتاب طبقه بندی موضوعی کتابها
  طبقه‌بندی موضوعی : فرآوری و عمل‌آوری کد محصول: 8499  

	Innovative Technologies in Seafood Processing
 
 
 ◄ تصویر مولف:
 

Yesim Ozogul

یسیم اوزگول
 

 




 
► Title→
نام کتاب
Innovative Technologies in Seafood Processing
► Author [s]→
نویسنده
Yesim Ozogul
► Publisher &
Year:
ناشر / سال نشر
CRC Press / 2020
► Pages:
تعداد صفحات
393
► ISBN→ 9780815366447, 9780429327551, 9781000566871, 9781000561944, 9781000557015
► Sample pages:
نمونه صفحات، برای
بزرگنمایی، کلیک کنید:
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
► Description:
شرح

■ درباره این کتاب:

امروزه همزمان با استفاده از فن‌آوری‌های متعارف مانند خنک‌کننده‌ها و انجماد برای جلوگیری از فرایندهایی نظیر فساد اتولیتیک و میکروبی، فناوری‌های نوآورانه نیز به عنوان پاسخی به نیاز اقتصادی و زیست‌محیطی توسعه یافته‌اند. کتاب فن‌آوری‌های نوآورانه در فرآوری غذاهای دریایی، اطلاعاتی را دربارهء پیشرفت در صنایع برودتی، انجماد، ذوب و بسته‌بندی غذاهای دریایی ارائه می‌دهد و همچنین آگاهی شما را در مورد فن‌آوری‌های جدید مانند فرآیندهای فشاربالا، تابش، اولتراساوند، میدان پالس الکتریکی، مایکروویو و فرکانس رادیویی، تکنولوژی تحت خلاء، فناوری‌های جدید استریلیزاسیون حرارتی، اُزُن، نانوتکنولوژی و سایر فناوری‌های نوآورانه مانند پلاسمای سرد، گرمایش اهمی، گرمایش مادون قرمز و نور پالسی با شدت بالا را در صنایع غذای دریایی افزایش خواهد داد. مولف کتاب، خانم یاسیم اوزگول پروفسور صنایع غذایی دانشکدهء صنایع شیلاتی در دانشگاه دانشگاه چوکوروا در ترکیه است.

Features


 Reviews novel process technologies applied in the seafood industry


 Highlights processing effects on product quality and safety of treated seafood


 Focuses on the development of safe and effective natural antimicrobials and additives


 Assesses alternative techniques to utilize fish discards and waste as high value products


Further it highlights aspects related to quality of seafood treated with these innovative technologies, effect on food constituents, possible risk, security/safety both of seafood and consumers, the environmental impact, and the legislative aspects. The book also addresses the growing international environmental concern for fish discards and fish waste generated in the seafood processing industries by including a chapter, Advances in Discard and By-Products Processing, which assesses alternative techniques to utilize fish discards and waste as high value products. This book will be of value to researchers and technicians in the food technology area, especially those dealing with seafood.

■ در این کتاب چه می‌خوانیم:

فهرست مطالب در تصاویر بالا گنجانده شده است.
-
Advances in Chilling  Vida Šimat* and Ivana Generalić Mekinić     Advances in Freezing and Thawing   Torstein Skåra, Svein Kristian Stormo, Heidi N. Nilsen*     Advances in Packaging   Esmeray Kuley*, Fatih Özoğul, Abdurahman Polat     Advances in Edible Films and Coatings in Aquatic Foods   Pınar YERLİKAYAa, Hanife Aydan YATMAZ b, Osman Kadir TOPUZ*     High-Pressure Processing of Seafood   İlknur Ucak, Stefan Toepfl     Irradiation Technology   Zafer Ceylan and Yesim Ozogul     Application of Ultrasonication in Seafood Processing   Soottawat Benjakul*, Ali Muhammed Moula Ali and Avtar Singh     Pulsed Electric Field Processing   Amin Shavandi, Pouya Saeedi, Alaa El-Din A Bekhit*     Innovative Dielectric Applications (Microwave and Radio Frequency) for Seafood   Ferruh Erdogdu*, Ozan Altin, Ozan Karatas and Huseyin Topcam     Ozone Application in Seafood Processing   Alex Augusto Gonçalves*     Effect of natural Preservatives on Chemical Changes Related to Quality and Shelf-Life in Processed Aquatic Foods   Santiago P. Aubourg     Application of Natural Antimicrobial Strategies in Seafood Preservation   Giulia Tabanelli, Federica Barbieri, Chiara Montanari, Fausto Gardini     Sous Vide Technology   Elena Gonzalez-Fandos* and Alba Martinez Laorden     Nanotechnology Applications   Yesim Ozogul, David Julian McClements, Ali Rıza Kosker, Mustafa Durmus, Yılmaz Ucar     Novel Thermal Sterilization Technologies in Seafood Processing   Bahar Tokur, Koray Korkmaz     Advances in Discard and By-Product Processing   Gülsün Özyurt, A. Serhat Özkütük     Other Innovative Technologies in Seafood Processing. 

◄ مطالعه این کتاب برای کلیه علاقمندان و دانشجویان شیلات، صنایع غذایی  و ... برای نوشتن تحقیق،مقاله و پایان نامه مفید است.

 

 
  خرید این کتاب  
قیمت: 5000 تومان
 
توجه: لینک دانلود به مدت 12 ساعت معتبر است.
بعد از اتمام دانلود موفق، لینک خود به خود منقضی می‌شود.
اگر در مراحل دانلود مشکلی داشتید، با پشتیبان (تلگرام یا چتِ سایت) صحبت کنید.
	Innovative Technologies in Seafood Processing

■ پیشنهادات مرتبط ↓
Smokehouse Handbook: techniques, recipes, and complete how-to for smoking meat, fish, and Vegetables Seafood Chilling, Refrigeration and Freezing: Science and Technology Fish and Fishery Products Analysis: A Theoretical and Practical Perspective Fish and Fish Oil in Health and Disease Prevention
Smokehouse Handbook

↓ قیمت: 4 هزار تومان
Seafood Chilling, Refrigeration and Freezing: Science and Technology
↓ قیمت: 4 هزار تومان
Fish and Fishery Products Analysis

↓ قیمت: 4 هزار تومان
Fish and Fish Oil in Health and Disease Prevention
↓ قیمت: 3 هزار تومان
اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب
 
طراحی مقاله پوستری, تبدیل مقاله به پوستر
 
کتاب های تخصصی آبزی پروری، شیلات، پرورش ماهی، پرورش جلبک
 
دانلود advances in marine biology
 
اینستاگرام   fishbase.ir با حمایت:

صفحه اصلی | همه کتابها| طبقه‌بندی موضوعی| درباره ما| دنبال کتاب می‌گردید؟

کلیه حقوق این وبسایت، برای ketabet.ir محفوظ است. این سایت جزو گروه سایت‌های فیش‌بیس دات آی.آر. (بانک اطلاعاتی ماهیان ایران) است.