■ درباره این کتاب:
این کتاب جدید و آموزنده، جنبههای مختلف کیفی غذاهای دریایی را مورد بحث قرار میدهد. این کتاب به 7 بخش گسترده و اصلی تقسیم شده که هرکدام به چندین مبحث مختلف میپردازد.
مولفین کتاب، سالینا متیو، استاد بازنشسته دانشگاه علم و فناوری کوچین، در کرالا هند، با همکاری مایا رامان، از گروه صنایع غذایی آموزشگاه علوم و فنون دریایی دانشگاه شیلات کرالا هند، مانجوشکا کالاریکاتارا پارامسواران، از دانشگاه کوچین در کرالا هند و در نهایت، دانیا پالیکوتیل راجان، از گروه آبزیپروری کالج آسمابی، در کرالا هند هستند.
■ در این کتاب چه میخوانیم؟
بخش اول کتاب، جنبههای کلی مربوط به کیفیت غذایی ماهی و پروتکلهای مختلف فرآوری و استخراج مواد مغذی و ریزمغزی را در بر میگیرد.
بخش دوم، نگرشی در نحوهء جابجایی و نیز اصول تکنیکهای فراوری حرارتی و غیرحرارتی را برای محصولات شیلاتی با ارزش زیاد تجاری ارائه میدهد. استانداردهای کیفیت چالشهای ایمنی در صنعت غذاهای دریایی و مصرف این فرآوردهها در این بخش بحث شدهاند. همچنین شاخصهای تازگی محصولات فرآوریشده از جمله ویژگیهای بیوشیمیایی، میکروبیولوژیک و سمشناسی نیز در این بخش اشاره میشود.
بخش سوم این کتاب خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پارامترهای کیفی آب آشامیدنی/یخ را مورد بحث قرار میدهد. در بخش چهارم، ارزیابی کیفیت سموم مختلف مرتبط با محصولات دریایی مورد اشاره قرار میدهد.
در بخش پنجم، جنبههای خاص مانند اصول، ابزارها و روشهای مرسوم و نیز نوین آنالیز بخش وابسته به ابزار صنعت غذای دریایی بررسی میشود. در بخش ششم به مدیریت پسماند غذاهای دریایی از جمله مواد زائد جامد و مایع میپردازد. فصل آخر در مورد ترکیبات زیستفعال با منابع دریایی کم استفاده که کاربردهای دارویی/تغذیهای دارند بحث میکند.
جزئیات دقیقتری از محتویات کتاب را در تصاویر بالا ببینید.
◄ مطالعه این کتاب برای کلیه علاقمندان و دانشجویان شیلات، صنایع غذایی و فراوری محصولات شیلاتی و برای نوشتن تحقیق،مقاله و پایان نامه کاربرد دارد.
|