■
درباره این کتاب:
این کتاب جدید و آموزنده،
جنبههای مختلف کیفی غذاهای دریایی را مورد
بحث قرار میدهد. این کتاب به 7 بخش گسترده
و اصلی تقسیم شده که هرکدام به چندین مبحث
مختلف میپردازد.
مولفین کتاب، سالینا متیو،
استاد بازنشسته دانشگاه علم و فناوری کوچین،
در کرالا هند، با همکاری مایا رامان، از
گروه صنایع غذایی آموزشگاه علوم و فنون
دریایی دانشگاه شیلات کرالا هند، مانجوشکا
کالاریکاتارا پارامسواران، از دانشگاه کوچین
در کرالا هند و در نهایت، دانیا پالیکوتیل
راجان، از گروه آبزیپروری کالج آسمابی، در
کرالا هند هستند.
■
در این کتاب چه میخوانیم؟
بخش اول کتاب، جنبههای
کلی مربوط به کیفیت غذایی ماهی و پروتکلهای
مختلف فرآوری و استخراج مواد مغذی و ریزمغزی
را در بر میگیرد.
بخش دوم، نگرشی در نحوهء جابجایی و نیز اصول
تکنیکهای فراوری حرارتی و غیرحرارتی را
برای محصولات شیلاتی با ارزش زیاد تجاری
ارائه میدهد. استانداردهای کیفیت چالشهای
ایمنی در صنعت غذاهای دریایی و مصرف این
فرآوردهها در این بخش بحث شدهاند. همچنین
شاخصهای تازگی محصولات فرآوریشده از جمله
ویژگیهای بیوشیمیایی، میکروبیولوژیک و
سمشناسی نیز در این بخش اشاره میشود.
بخش سوم این کتاب خصوصیات فیزیکوشیمیایی و
پارامترهای کیفی آب آشامیدنی/یخ را مورد بحث
قرار میدهد. در بخش چهارم، ارزیابی کیفیت
سموم مختلف مرتبط با محصولات دریایی مورد
اشاره قرار میدهد.
در بخش پنجم، جنبههای خاص مانند اصول،
ابزارها و روشهای مرسوم و نیز نوین آنالیز
بخش وابسته به ابزار صنعت غذای دریایی بررسی
میشود. در بخش ششم به مدیریت پسماند غذاهای
دریایی از جمله مواد زائد جامد و مایع
میپردازد. فصل آخر در مورد ترکیبات
زیستفعال با منابع دریایی کم استفاده که
کاربردهای دارویی/تغذیهای دارند بحث
میکند.
جزئیات دقیقتری از محتویات
کتاب را در تصاویر بالا ببینید.
◄ مطالعه
این کتاب برای کلیه علاقمندان و دانشجویان
شیلات، صنایع غذایی و فراوری محصولات شیلاتی
و برای نوشتن تحقیق،مقاله و پایان نامه
کاربرد دارد.
|