پشتیبانی

■ ■ ■
درباره پیدا نکردید فهرست موضوعی همه کتابها خانه
  سایت کتابت خرید اینترنتی کتابهای شیلات و علوم دریایی
پشتیبانی  
کتابهای رایگان شیلات و آبزیان کتابهای چاپ  جدید شیلات و آبزیان خرید بسته ای کتاب طبقه بندی موضوعی کتابها
  طبقه‌بندی موضوعی : فرآوری و صنایع غذایی کد محصول: ۲۱۸۹  

Fish and Fishery Products Analysis: A Theoretical and Practical Perspective
 
 
◄ تصویر مولف:
 
Saleena Mathew Maya Raman
سالینا متیو مایا رامان
Dhanya Pulikkottil Rajan  
دانیا پلیکتیل راجان  
 
► Title→
نام کتاب
Fish and Fishery Products Analysis:
A Theoretical and Practical Perspective
► Author [s]→
نویسنده
Saleena Mathew, Maya Raman, Manjusha Kalarikkathara Parameswaran, Dhanya Pulikkottil Rajan
► Publisher &
Year:
ناشر / سال نشر
Springer / 2019
► Pages:
تعداد صفحات
420
► ISBN→ 978-981-32-9573-5, 978-981-32-9574-2
► Sample pages:
نمونه صفحات، برای
بزرگنمایی، کلیک کنید:
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
► Description:
شرح

■ درباره این کتاب:

این کتاب جدید و آموزنده، جنبه‌های مختلف کیفی غذاهای دریایی را مورد بحث قرار می‌دهد. این کتاب به 7 بخش گسترده و اصلی تقسیم شده که هرکدام به چندین مبحث مختلف می‌پردازد.

مولفین کتاب، سالینا متیو، استاد بازنشسته دانشگاه علم و فناوری کوچین، در کرالا هند، با همکاری مایا رامان، از گروه صنایع غذایی آموزشگاه علوم و فنون دریایی دانشگاه شیلات کرالا هند، مانجوشکا کالاریکاتارا پارامسواران، از دانشگاه کوچین در کرالا هند و در نهایت، دانیا پالیکوتیل راجان، از گروه آبزی‌پروری کالج آسمابی، در کرالا هند هستند.

■ در این کتاب چه می‌خوانیم؟

بخش اول کتاب، جنبه‌های کلی مربوط به کیفیت غذایی ماهی و پروتکل‌های مختلف فرآوری و استخراج مواد مغذی و ریزمغزی را در بر می‌گیرد.
بخش دوم، نگرشی در نحوهء جابجایی و نیز اصول تکنیک‌های فراوری حرارتی و غیرحرارتی را برای محصولات شیلاتی با ارزش زیاد تجاری ارائه می‌دهد. استانداردهای کیفیت چالش‌های ایمنی در صنعت غذاهای دریایی و مصرف این فرآورده‌ها در این بخش بحث شده‌اند. همچنین شاخص‌های تازگی محصولات فرآوری‌شده از جمله ویژگی‌های بیوشیمیایی، میکروبیولوژیک و سم‌شناسی نیز در این بخش اشاره می‌شود.
بخش سوم این کتاب خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پارامترهای کیفی آب آشامیدنی/یخ را مورد بحث قرار می‌دهد. در بخش چهارم، ارزیابی کیفیت سموم مختلف مرتبط با محصولات دریایی مورد اشاره قرار می‌دهد.
در بخش پنجم، جنبه‌های خاص مانند اصول، ابزارها و روش‌های مرسوم و نیز نوین آنالیز بخش وابسته به ابزار صنعت غذای دریایی بررسی می‌شود. در بخش ششم به مدیریت پسماند غذاهای دریایی از جمله مواد زائد جامد و مایع می‌پردازد. فصل آخر در مورد ترکیبات زیست‌فعال با منابع دریایی کم استفاده که کاربردهای دارویی/تغذیه‌ای دارند بحث می‌کند.

جزئیات دقیقتری از محتویات کتاب را در تصاویر بالا ببینید.

◄ مطالعه این کتاب برای کلیه علاقمندان و دانشجویان شیلات، صنایع غذایی و فراوری محصولات شیلاتی و برای نوشتن تحقیق،مقاله و پایان نامه کاربرد دارد.

 
تماس با ادمین در اینستاگرام
تماس با ادمین در اینستاگرام
 جهت دریافت کتاب، کد محصول یا لینک این صفحه را با تلگرام یا اینستاگرام به ادمین بدهید:
قیمت هر کتاب این سایت، فقط:
9 هزار تومان

این مبلغ، صرف توسعه سایت علمی  fishbase.ir می‌شود
 

توجه: لینک دانلود به مدت 12 ساعت معتبر است.
بعد از اتمام دانلود موفق، لینک خود به خود منقضی می‌شود.
اگر در مراحل دانلود مشکلی داشتید، با پشتیبان (تلگرام یا چتِ سایت) صحبت کنید.


■ پیشنهادات بیشتر↓
Seafood safety and quality Food safety in the seafood industry : Seafood safety and quality Technological Processes for Marine Foods, From Water to Fork
Seafood safety and quality

↓ دریافت کتاب
Food safety in the seafood industry
↓ دریافت کتاب
Seafood safety and quality

↓ دریافت کتاب
Technological Processes for Marine Foods, From Water to Fork
↓ دریافت کتاب
اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب
اینستاگرام   fishbase.ir با حمایت:

صفحه اصلی | همه کتابها| طبقه‌بندی موضوعی| درباره ما| دنبال کتاب می‌گردید؟

کلیه حقوق این وبسایت، برای ketabet.ir محفوظ است. این سایت جزو گروه سایت‌های فیش‌بیس دات آی.آر. (بانک اطلاعاتی ماهیان ایران) است.