پشتیبانی

■ ■ ■
درباره پیدا نکردید فهرست موضوعی همه کتابها خانه
  سایت کتابت خرید اینترنتی کتابهای شیلات و علوم دریایی
پشتیبانی  
کتابهای رایگان شیلات و آبزیان کتابهای چاپ  جدید شیلات و آبزیان خرید بسته ای کتاب طبقه بندی موضوعی کتابها
  طبقه‌بندی موضوعی : فرآوری کد محصول: ۵۵۳۷  

Smokehouse Handbook: techniques, recipes, and complete how-to for smoking meat, fish, and Vegetables
↑پشت و روی جلد کتاب ↓
Smokehouse Handbook: techniques, recipes, and complete how-to for smoking meat, fish, and Vegetables
◄ تصویر مولفین:
 
■ جیک لوین jake levin
 
 
 
► Title→
نام کتاب

Smokehouse Handbook:
techniques, recipes, and complete how-to for smoking meat, fish, and Vegetables

► Author [s]→
نویسنده
Jake Levin
► Publisher &
Year:
ناشر / سال نشر
Storey Publishing, LLC / 2019
► Pages:
تعداد صفحات
427
► ISBN→ 9781635860115, 1635860113
► Sample pages:
نمونه صفحات، برای
بزرگنمایی، کلیک کنید:
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
► Description:
شرح

■ درباره این کتاب:

برای آشپزی در منزل، دودی‌کردن به بخشی اساسی در مجموعه کار تبدیل شده است. راهنمای جامع دودی‌کردن، توسط متخصص گوشت و مواد غذایی، جیک لوین نوشته شده است و اجرای دستورات آن نتایج فوق‌العاده‌ای برای آشپزها دارد. ذکر جزئیات همراه با تصاویر، از خصوصیات این کتاب است.

■ در این کتاب چه می‌خوانیم؟

فهرست مطالب را در تصاویر بالا ببینید

◄ مطالعه این کتاب برای کلیه علاقمندان فرآوری آبزیان و غذاهای دریایی مفید است..

 
تماس با ادمین در اینستاگرام
تماس با ادمین در اینستاگرام
 جهت دریافت کتاب، کد محصول یا لینک این صفحه را با تلگرام یا اینستاگرام به ادمین بدهید:
قیمت هر کتاب این سایت، فقط:
9 هزار تومان

این مبلغ، صرف توسعه سایت علمی  fishbase.ir می‌شود
 

توجه: لینک دانلود به مدت 12 ساعت معتبر است.
بعد از اتمام دانلود موفق، لینک خود به خود منقضی می‌شود.
اگر در مراحل دانلود مشکلی داشتید، با پشتیبان (تلگرام یا چتِ سایت) صحبت کنید.


■ پیشنهادات بیشتر↓
Shrimp World: Shrimp Recipes and Shrimp Dishes from the South Seafood safety and quality Food safety in the seafood industry : Fish and Fishery Products Analysis: A Theoretical and Practical Perspective
Shrimp World: Shrimp Recipes and Shrimp Dishes from the South
↓ دریافت کتاب
Seafood safety and quality

↓ دریافت کتاب
Food safety in the seafood industry
↓ دریافت کتاب
 Fish and Fishery Products Analysis

↓ دریافت کتاب
اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب
اینستاگرام   fishbase.ir با حمایت:

صفحه اصلی | همه کتابها| طبقه‌بندی موضوعی| درباره ما| دنبال کتاب می‌گردید؟

کلیه حقوق این وبسایت، برای ketabet.ir محفوظ است. این سایت جزو گروه سایت‌های فیش‌بیس دات آی.آر. (بانک اطلاعاتی ماهیان ایران) است.