پشتیبانی

■ ■ ■
درباره پیدا نکردید فهرست موضوعی همه کتابها خانه
  سایت کتابت خرید اینترنتی کتابهای شیلات و علوم دریایی
پشتیبانی  
کتابهای رایگان شیلات و آبزیان کتابهای چاپ  جدید شیلات و آبزیان خرید بسته ای کتاب طبقه بندی موضوعی کتابها
  طبقه‌بندی موضوعی : فرآوری و صنایع غذایی کد محصول: 2388  

Seafood: Ocean to the Plate
 
 
 ◄ تصویر مولف:
 
Richard Wilk Shingo Hamada
ریچارد ویلک
شینگو هامادا
 







 
► Title→
نام کتاب
Seafood: Ocean to the Plate
► Author [s]→
نویسنده
Shingo Hamada;
Richard Wilk
► Publisher &
Year:
ناشر / سال نشر
Routledge / 2019
► Pages:
تعداد صفحات
157
► ISBN→ 1138191876, 9781138191877
► Sample pages:
نمونه صفحات، برای
بزرگنمایی، کلیک کنید:
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
► Description:
شرح

■ درباره این کتاب:

Seafooddraws on controversial themes in the interdisciplinary field of food studies, with case studies from different eras and geographic regions. Using familiar commodities, this accessible book will help students understand cutting-edge issues in sustainability and ask readers to think about the future of an industry that has lain waste to its own resources. Examining the practical aspects of fisheries and seafood leads the reader through discussions of the core elements of anthropological method and theory, and the book concludes with discussions of sustainable seafood and current efforts to save what is left of marine ecosystems. Students will be encouraged to think about their own seafood consumption through project assignments that challenge them to trace the commodity chains of the seafood on their own plates.

Seafood is an ideal book for courses on food and culture, economic anthropology, and the environment.
■ در این کتاب چه می‌خوانیم:

فهرست مطالب در تصاویر بالا گنجانده شده است.
-
-

◄ مطالعه این کتاب برای کلیه علاقمندان و دانشجویان شیلات، فرآوری، صنایع غذایی  و ... برای نوشتن تحقیق،مقاله و پایان نامه مفید است.

 

 
تماس با ادمین در اینستاگرام
تماس با ادمین در اینستاگرام
 جهت دریافت کتاب، کد محصول یا لینک این صفحه را با تلگرام یا اینستاگرام به ادمین بدهید:
قیمت هر کتاب این سایت، فقط:
9 هزار تومان

این مبلغ، صرف توسعه سایت علمی  fishbase.ir می‌شود
 

توجه: لینک دانلود به مدت 12 ساعت معتبر است.
بعد از اتمام دانلود موفق، لینک خود به خود منقضی می‌شود.
اگر در مراحل دانلود مشکلی داشتید، با پشتیبان (تلگرام یا چتِ سایت) صحبت کنید.


■ پیشنهادات مرتبط ↓
Smokehouse Handbook: techniques, recipes, and complete how-to for smoking meat, fish, and Vegetables Seafood Chilling, Refrigeration and Freezing: Science and Technology Fish and Fishery Products Analysis: A Theoretical and Practical Perspective Fish and Fish Oil in Health and Disease Prevention
Smokehouse Handbook

↓ دریافت کتاب
Seafood Chilling, Refrigeration and Freezing: Science and Technology
↓ دریافت کتاب
Fish and Fishery Products Analysis

↓ دریافت کتاب
Fish and Fish Oil in Health and Disease Prevention
↓ دریافت کتاب
اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب
 
دانلود advances in marine biology
 
کتابهای بهداشت و بیماریهای آبزیان
 
دانلود کتابهای ژنتیک آبزیان
 
اینستاگرام   fishbase.ir با حمایت:

صفحه اصلی | همه کتابها| طبقه‌بندی موضوعی| درباره ما| دنبال کتاب می‌گردید؟

کلیه حقوق این وبسایت، برای ketabet.ir محفوظ است. این سایت جزو گروه سایت‌های فیش‌بیس دات آی.آر. (بانک اطلاعاتی ماهیان ایران) است.