پشتیبانی

■ ■ ■
درباره پیدا نکردید فهرست موضوعی همه کتابها خانه
  سایت کتابت خرید اینترنتی کتابهای شیلات و علوم دریایی
پشتیبانی  
کتابهای رایگان شیلات و آبزیان کتابهای چاپ  جدید شیلات و آبزیان خرید بسته ای کتاب طبقه بندی موضوعی کتابها
  طبقه‌بندی موضوعی : جلبک و پلانکتون کد محصول: 4407  

Microalgae Biotechnology for Food, Health and High Value Products
 
 
 ◄ تصویر مولف:
 
Md-Asraful-Alam Jing Liang Xu
اشرف‌ول علم
جینگ لیانگ زو










 
► Title→
نام کتاب
Microalgae Biotechnology for Food, Health and High Value Products
► Author [s]→
نویسنده
Md. Asraful Alam, Jing-Liang Xu and Zhongming Wang
► Publisher &
Year:
ناشر / سال نشر
Springer / 2020
► Pages:
تعداد صفحات
523
► ISBN→ 9789811501692
► Sample pages:
نمونه صفحات، برای
بزرگنمایی، کلیک کنید:
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
► Description:
شرح

■ درباره این کتاب:

Microalgae Biotechnology for Food, Health and High Value Products” presents the latest technological innovations in microalgae production, market status of algal biomass-based products, and future prospects for microalgal applications. It provides stimulating overviews from different perspectives of application that demonstrate how rapidly the commercial production of microalgae-based food, health and high value products is advancing. It also addresses a range of open questions and challenges in this field.  The book highlights the latest advances of interest to those already working in the field, while providing a comprehensive overview for those readers just beginning to learn about the promise of microalgae as a sustainable source of both specialty and commercial products. It offers a valuable asset for commercial algae producers, algae product developers, scientific researchers and students who are dedicated to the advancement of microalgae biotechnology for applications in health, diet, nutrition, cosmetics, biomaterials etc. .
 ■ در این کتاب چه می‌خوانیم:
Table of contents :
1 -?

◄ مطالعه این کتاب برای کلیه علاقمندان آبزیان و دانشجویان شیلات و زیست‌شناسی دریا، میکروبیولوژی، محیط زیست  و ...  مفید است.

 

↓↓ دوست عزیز! خرید این کتاب همراه با 24  جلد کتاب دیگر در بستهء زیر(بسته شماره 1 جلبک)، قطعا مقرون به صرفه تر است  ↓↓

کتاب در مورد جلبک
 
تماس با ادمین در اینستاگرام
تماس با ادمین در اینستاگرام
 جهت دریافت کتاب، کد محصول یا لینک این صفحه را با تلگرام یا اینستاگرام به ادمین بدهید:
قیمت هر کتاب این سایت، فقط:
9 هزار تومان

این مبلغ، صرف توسعه سایت علمی  fishbase.ir می‌شود
 

توجه: لینک دانلود به مدت 12 ساعت معتبر است.
بعد از اتمام دانلود موفق، لینک خود به خود منقضی می‌شود.
اگر در مراحل دانلود مشکلی داشتید، با پشتیبان (تلگرام یا چتِ سایت) صحبت کنید.


■ پیشنهادات مرتبط ↓
Photosynthesis in Algae: Biochemical and Physiological Mechanisms Biofuels from Algae Methods and Protocols Algae for Food_Cultivation, Processing and Nutritional Benefits Characterization of Bioactive Components in Edible Algae
Photosynthesis in Algae: Biochemical and Physiological...
↓ دریافت کتاب
Biofuels from Algae Methods and Protocols
↓ دریافت کتاب
Algae for Food. Cultivation, Processing and Nutritional Benefits
↓ دریافت کتاب
Characterization of Bioactive Components in Edible Algae
↓ دریافت کتاب
اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب
 
کتاب در مورد جلبک

بسته دوم کتابهای در مورد جلبک
 
بسته دوم کتابهای در مورد جلبک
 
اینستاگرام کانال تلگرام fishbase.ir با حمایت:

صفحه اصلی | همه کتابها| طبقه‌بندی موضوعی| درباره ما| دنبال کتاب می‌گردید؟

کلیه حقوق این وبسایت، برای ketabet.ir محفوظ است. این سایت جزو گروه سایت‌های فیش‌بیس دات آی.آر. (بانک اطلاعاتی ماهیان ایران) است.