پشتیبانی

■ ■ ■
درباره پیدا نکردید فهرست موضوعی همه کتابها خانه
  سایت کتابت خرید اینترنتی کتابهای شیلات و علوم دریایی
پشتیبانی  
کتابهای رایگان شیلات و آبزیان کتابهای چاپ  جدید شیلات و آبزیان خرید بسته ای کتاب طبقه بندی موضوعی کتابها
  طبقه‌بندی موضوعی : فرآوری و صنایع غذایی کد محصول: 4813  

Handbook on Fish Processing and Preservation
 
 
◄ تصویر مولف:
 

Rabinarayan Mishra

رابینارایان میشرا
 
 
 
 
► Title→
نام کتاب
Handbook on Fish Processing and Preservation
► Author [s]→
نویسنده
Rabinarayan Mishra
► Publisher &
Year:
ناشر / سال نشر
CRC Press / 2022
► Pages:
تعداد صفحات
551
► ISBN→ 9781032204727
► Sample pages:
نمونه صفحات، برای
بزرگنمایی، کلیک کنید:
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
► Description:
شرح

■ درباره این کتاب:

Handbook on Fish Processing and Preservation will be helpful to enlighten students, industrialists and entrepreneurs on different aspects of fish handling, processing, preservation, storage and marketing. The book covers fourteen Chapters such as 1. Physical Characteristics of Fish, 2. Chemical Characteristics of Fish, 3. Biological Characteristics of Fish, 4. Post Mortem Changes in Fish and Safety Hazards, 5. Microbiology of Fish and Fish Products, 6. Wet Fish Handling and Preparation, 7. Chilling and Chill Store, 8. Freezing and Cold Storage, 9. Canning of Fish, 10. Fish Paste Products, 11. Fish Curing, 12. Fish Products, 13. Fish By-Products and 14. Food Additives in Fish Processing. This will be helpful for students in fisheries discipline, industrialists and also entrepreneurs involved in fish processing and preservation..

■ در این کتاب چه می‌خوانیم:

فهرست مطالب در تصاویر بالا

◄ مطالعه این کتاب برای کلیه علاقمندان محیط زیست و شیلات برای نوشتن مقاله و تحقیق و ...  کاربرد دارد.


 
تماس با ادمین در اینستاگرام
تماس با ادمین در اینستاگرام
 جهت دریافت کتاب، کد محصول یا لینک این صفحه را با تلگرام یا اینستاگرام به ادمین بدهید:
قیمت هر کتاب این سایت، فقط:
9 هزار تومان

این مبلغ، صرف توسعه سایت علمی  fishbase.ir می‌شود
 

توجه: لینک دانلود به مدت 12 ساعت معتبر است.
بعد از اتمام دانلود موفق، لینک خود به خود منقضی می‌شود.
اگر در مراحل دانلود مشکلی داشتید، با پشتیبان (تلگرام یا چتِ سایت) صحبت کنید.


■ پیشنهادات مرتبط ↓
The Story of Garum Fermented Fish Sauce and Salted Fish in the Ancient World Innovative and Emerging Technologies in the Bio-marine Food Sector European Red List of Freshwater Fishes Plastic Soup: An Atlas of Ocean Pollution
The Story of Garum Fermented Fish Sauce and Salted Fish in ...
↓ قیمت: 8 هزار تومان
Innovative and Emerging Technologies in the Bio-marine...
↓ قیمت: 6 هزار تومان
European Red List of Freshwater Fishes
↓قیمت: رایگان
Plastic Soup: An Atlas of Ocean Pollution
↓ قیمت: 7 هزار تومان
اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب
 
دانلود advances in marine biology
 
بسته کتابهایی در مورد رودخانه
 
سری کتابهای فیزیولوژِی ماهی
 
اینستاگرام   fishbase.ir با حمایت:

صفحه اصلی | همه کتابها| طبقه‌بندی موضوعی| درباره ما| دنبال کتاب می‌گردید؟

کلیه حقوق این وبسایت، برای ketabet.ir محفوظ است. این سایت جزو گروه سایت‌های فیش‌بیس دات آی.آر. (بانک اطلاعاتی ماهیان ایران) است.