پشتیبانی

■ ■ ■
درباره پیدا نکردید فهرست موضوعی همه کتابها خانه
  سایت کتابت خرید اینترنتی کتابهای شیلات و علوم دریایی
پشتیبانی  
کتابهای رایگان شیلات و آبزیان کتابهای چاپ  جدید شیلات و آبزیان خرید بسته ای کتاب طبقه بندی موضوعی کتابها
  طبقه‌بندی موضوعی : صنایع غذایی و فرآوری کد محصول: 7914  

Innovative and Emerging Technologies in the Bio-marine Food Sector
 
 
 ◄ تصویر مولف:
 
Gaurav Rajauria Marco Garcia-Vaquero
گاراو راجائوریا
مارکو گارسیا واکرو










 
► Title→
نام کتاب
Innovative and Emerging Technologies in the Bio-marine Food Sector
► Author [s]→
نویسنده
Marco Garcia-Vaquero,
Gaurav Rajauria
► Publisher &
Year:
ناشر / سال نشر
Academic Press / 2022
► Pages:
تعداد صفحات
556
► ISBN→ 0128200960, 9780128200964
► Sample pages:
نمونه صفحات، برای
بزرگنمایی، کلیک کنید:
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
► Description:
شرح

■ درباره این کتاب:

Innovative and Emerging Technologies in the Bio-marine Food Sector: Applications, Regulations, and Prospects presents the use of technologies and recent advances in the emerging marine food industry. Written by renowned scientists in the field, the book focuses primarily on the principles of application and the main technological developments achieved in recent years. It includes technological design, equipment and applications of these technologies in multiple processes. Extraction, preservation, microbiology and processing of food are extensively covered in the wide context of marine food products, including fish, crustaceans, seafood processing waste, seaweed, microalgae and other derived by-products.

This is an interdisciplinary resource that highlights the potential of technology for multiple purposes in the marine food industry as these technological approaches represent a future alternative to develop more efficient industrial processes. Researchers and scientists in the areas of food microbiology, food chemistry, new product development, food processing, food technology, bio-process engineers in marine based industries and scientists in marine related areas will all find this a novel resource.
.
 ■ در این کتاب چه می‌خوانیم:
Table of contents :
فهرست مطالب در تصاویر بالا قرار دارد

◄ مطالعه این کتاب برای کلیه علاقمندان آبزیان و دانشجویان شیلات و صنایع غذایی  و ...  مفید است.

 

 
تماس با ادمین در اینستاگرام
تماس با ادمین در اینستاگرام
 جهت دریافت کتاب، کد محصول یا لینک این صفحه را با تلگرام یا اینستاگرام به ادمین بدهید:
قیمت هر کتاب این سایت، فقط:
9 هزار تومان

این مبلغ، صرف توسعه سایت علمی  fishbase.ir می‌شود
 

توجه: لینک دانلود به مدت 12 ساعت تا قبل دانلود معتبر است.
بعد از اتمام دانلود موفق، لینک خود به خود و در همان لحظه منقضی می‌شود.
اگر در مراحل دانلود مشکلی داشتید، با پشتیبان (تلگرام یا چتِ سایت) صحبت کنید.


■ پیشنهادات مرتبط ↓
Innovative Technologies in Seafood Processing Seafood: Ocean to the Plate Seafood authenticity and traceability: a DNA-based pespective Plant- and marine-based phytochemicals for human health: attributes, potential, and use
Innovative Technologies in Seafood Processing
↓ دریافت کتاب ↓
Seafood:
Ocean to the Plate
↓ دریافت کتاب ↓
Seafood authenticity and traceability
↓ دریافت کتاب ↓
Plant- and marine-based phytochemicals for human health
↓ دریافت کتاب ↓
اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب
 
دانلود advances in marine biology

کتابهای بهداشت و بیماریهای آبزیان
 
سری کتابهای فیزیولوژِی ماهی
 
اینستاگرام   fishbase.ir با حمایت:

صفحه اصلی | همه کتابها| طبقه‌بندی موضوعی| درباره ما| دنبال کتاب می‌گردید؟

کلیه حقوق این وبسایت، برای ketabet.ir محفوظ است. این سایت جزو گروه سایت‌های فیش‌بیس دات آی.آر. (بانک اطلاعاتی ماهیان ایران) است.