پشتیبانی

■ ■ ■
درباره پیدا نکردید فهرست موضوعی همه کتابها خانه
  سایت کتابت خرید اینترنتی کتابهای شیلات و علوم دریایی
پشتیبانی  
کتابهای رایگان شیلات و آبزیان کتابهای چاپ  جدید شیلات و آبزیان خرید بسته ای کتاب طبقه بندی موضوعی کتابها
  طبقه‌بندی موضوعی : فراوری آبزیان و صنایع غذایی کد محصول: 8011  

Sea robins, triggerfish & other overlooked seafood_the complete guide to preparing and serving bycatch
 
 
 ◄ تصویر مولفین:
 

Matthew Pietsch

متیو پیتسچ
 













 
► Title→
نام کتاب
Sea robins, triggerfish & other overlooked seafood
the complete guide to preparing and serving bycatch
► Author [s]→
نویسنده
Matthew Pietsch,
James O. Fraioli
► Publisher &
Year:
ناشر / سال نشر
Skyhorse publishing / 2017
► Pages:
تعداد صفحات
381
► ISBN→ 9781510726420, 9781510726437, 151072642X
► Sample pages:
نمونه صفحات، برای
بزرگنمایی، کلیک کنید:
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب نمونه صفحه کتاب
► Description:
شرح

■ درباره این کتاب:

Today, our oceans contain an abundance of delicious, underutilized, and lesser-known varieties of fish. Frequently, these unfamiliar species are pulled up when commercial fishermen are looking for something else. These non-targeted species—known as bycatch—are often dumped back into the ocean, dead or barely alive.
What if we didn't discard those perfectly edible fish? What if we introduced them to consumers looking for a change on the menu who care about where their seafood comes from? That's what Sea Robins & Trigger Fish is all about—taking the pressure off heavily targeted species like swordfish and tuna and introducing home cooks and professional chefs to many new species being unloaded on today's docks.
Let's celebrate these other fish in the sea by enjoying a bounty of mouthwatering recipes prepared by Chef Matthew Pietsch, owner of the celebrated Michigan restaurant Salt of the Earth. Pietsch's vast culinary knowledge and skill demonstrated...
 ■ در این کتاب چه می‌خوانیم:
Table of contents :
1 -

◄ مطالعه این کتاب برای کلیه علاقمندان و دانشجویان شیلات، صنایع غذایی، آشپزی دریایی  و ... برای نوشتن تحقیق،مقاله و پایان نامه مفید است.

 

 
تماس با ادمین در اینستاگرام
تماس با ادمین در اینستاگرام
 جهت دریافت کتاب، کد محصول یا لینک این صفحه را با تلگرام یا اینستاگرام به ادمین بدهید:
قیمت هر کتاب این سایت، فقط:
9 هزار تومان

این مبلغ، صرف توسعه سایت علمی  fishbase.ir می‌شود
 

توجه: لینک دانلود به مدت 12 ساعت معتبر است.
بعد از اتمام دانلود موفق، لینک خود به خود منقضی می‌شود.
اگر در مراحل دانلود مشکلی داشتید، با پشتیبان (تلگرام یا چتِ سایت) صحبت کنید.


■ پیشنهادات مرتبط ↓
Smokehouse Handbook: techniques, recipes, and complete how-to for smoking meat, fish, and Vegetables Seafood Chilling, Refrigeration and Freezing: Science and Technology Fish and Fishery Products Analysis: A Theoretical and Practical Perspective Fish and Fish Oil in Health and Disease Prevention
Smokehouse Handbook

↓ قیمت: 4 هزار تومان
Seafood Chilling, Refrigeration and Freezing: Science and Technology
↓ قیمت: 4 هزار تومان
Fish and Fishery Products Analysis

↓ قیمت: 4 هزار تومان
Fish and Fish Oil in Health and Disease Prevention
↓ قیمت: 3 هزار تومان
اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب
 
دانلود advances in marine biology

کتاب های تخصصی آبزی پروری، شیلات، پرورش ماهی، پرورش جلبک
 
کتاب در مورد جلبک
 
اینستاگرام   fishbase.ir با حمایت:

صفحه اصلی | همه کتابها| طبقه‌بندی موضوعی| درباره ما| دنبال کتاب می‌گردید؟

کلیه حقوق این وبسایت، برای ketabet.ir محفوظ است. این سایت جزو گروه سایت‌های فیش‌بیس دات آی.آر. (بانک اطلاعاتی ماهیان ایران) است.