پشتیبانی

■ ■ ■
درباره پیدا نکردید فهرست موضوعی همه کتابها خانه
  سایت کتابت خرید اینترنتی کتابهای شیلات و علوم دریایی
پشتیبانی  
کتابهای رایگان شیلات و آبزیان کتابهای چاپ  جدید شیلات و آبزیان خرید بسته ای کتاب طبقه بندی موضوعی کتابها
  طبقه‌بندی موضوعی : فرآوری آبزیان و صنایع غذایی کد محصول: f277  

PRESSURE CANNING MEAT Everything You Need to Know to Can and Preserve Meats, Meals in a Jar
 
 

 




   
   
 
► Title→
نام کتاب
PRESSURE CANNING MEAT: Everything You Need to Know to Can and Preserve Meats, Meals in a Jar, (Rabbit Meat, Fish, Salmon Blue Mackerel, Trout, Venison, Pork, Bacon, Sausage and More)
► Author [s]→
نویسنده
 Mark Nuel
► Publisher &
Year:
ناشر / سال نشر
Natural History Museum of Los Angeles County / 2001
► Pages:
تعداد صفحات
39
► ISBN→ -
► Description:
شرح

■ درباره این کتاب:

Pressure Canning Meat is a safe, practical, step-by-step resource to preserve the low-acid foods that you love.From soups and stews, to meals-in-a-jar, to kitchen staples, pressure canning is a time-honored craft that allows you to safely and affordably preserve the food your family loves to eat.Written by Mark Nuel, Pressure Canning Meat delivers everything you need to confidently achieve pressure canning perfection. With Pressure Canning Meat you will discover the ease of pressure canning, understand the science behind safe food preservation, and enjoy delicious recipes for stocking your kitchen and feeding your family.In the pages of this all-in-one pressure canning roadmap you’ll find:An overview of pressure canning basics that includes guidance for buying a pressure canner and pressure canning fundamentalsCanning recipes for: stocks, broths, soups, and stews; meats including wild game and fish; meals-in-a-jar and morePressure canning charts for safely canning meats that include quantity, yield, jar size, processing time, and PSI gauge guidanceWith The Pressure Canning Meat, readers of all skill levels will learn to successfully preserve and serve wholesome, nourishing foods that everyone will enjoy.

■ در این کتاب چه می‌خوانیم؟
Table of contents :
-

◄ مطالعه این کتاب برای کلیه علاقمندان فرآوری و صنایع غذایی  و...   مفید است.


 
  دانلود  رایگان کمک به توسعه سایت فیش بیس
رایگان!
 


اگر در مراحل دانلود مشکلی داشتید، با پشتیبان (تلگرام یا چتِ سایت) صحبت کنید.

■ پیشنهادات مرتبط ↓
Smokehouse Handbook: techniques, recipes, and complete how-to for smoking meat, fish, and Vegetables Seafood Chilling, Refrigeration and Freezing: Science and Technology Fish and Fishery Products Analysis: A Theoretical and Practical Perspective Fish and Fish Oil in Health and Disease Prevention
Smokehouse Handbook

↓ دریافت کتاب
Seafood Chilling, Refrigeration and Freezing: Science and Technology
↓ دریافت کتاب
 Fish and Fishery Products Analysis

↓ دریافت کتاب
Fish and Fish Oil in Health and Disease Prevention
↓ دریافت کتاب
اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب

انجام تحقیق دانشگاه و مدرسه. دبیرستان، دبستان متوسطه

کتابهای بهداشت و بیماریهای آبزیان
 
سری کتابهای فیزیولوژِی ماهی
 
اینستاگرام   fishbase.ir با حمایت:

صفحه اصلی | همه کتابها| طبقه‌بندی موضوعی| درباره ما| دنبال کتاب می‌گردید؟

کلیه حقوق این وبسایت، برای ketabet.ir محفوظ است. این سایت جزو گروه سایت‌های فیش‌بیس دات آی.آر. (بانک اطلاعاتی ماهیان ایران) است.