پشتیبانی

■ ■ ■
درباره پیدا نکردید فهرست موضوعی همه کتابها خانه
  سایت کتابت خرید اینترنتی کتابهای شیلات و علوم دریایی
پشتیبانی  
کتابهای رایگان شیلات و آبزیان کتابهای چاپ  جدید شیلات و آبزیان خرید بسته ای کتاب طبقه بندی موضوعی کتابها
  طبقه‌بندی موضوعی : فرآوری و صنایع غذایی دریایی کد محصول: f208  

Seafood safety, processing, and biotechnology
 
 

 




   
   
 
► Title→
نام کتاب
Seafood safety, processing, and biotechnology
► Author [s]→
نویسنده
Fereidoon Shahidi
Yvonne Marene Jones,
David D. Kitts,
► Publisher &
Year:
ناشر / سال نشر
CRC Press  / 1997
► Pages:
تعداد صفحات
279
► ISBN→ 9781003075899, 1566765730, 9781000125269, 1000125262, 9781000140798, 1000140792, 9781000160086, 1000160084, 1003075894
► Description:
شرح

■ درباره این کتاب:

Seafood safety, processing and biotechnology: an overview / Fereidoon Shahidi -- Overview of current seafood nutritional issues: formation of potentially toxic products / Barbee W. Tucker -- Assessment of marine toxins by cell bioassay / Ron L. Manger ... [et al.] -- A serological method for the analysis of domoic acid in shellfish extracts and biological fluids / David D. Kitts and Donna S. Smith -- Confirmation of domoic acid as an N-Formyl-O-Methyl derivative in shellfish tissues by gas chromatography/mass spectrometry / S.W. Hadley, S.K. Braun and M.M. Wekell -- High-performance liquid chromatographic analysis of antibiotics and determination of wash-out times in salmonids / Keith M. McErlane and David D. Kitts -- Fish parasite detection: potential of biomagnetism / Gour S. Choudhury and Christopher G. Bublitz -- The possible use of HACCP in the prevention and control of food-borne trematode infections in aquacultured fish / Carlos A. Lima Dos Santos -- Development of microbial growth and survival models / Richard C. Whiting -- Mathematical modeling used for evaluation and prediction of microbial fish spoilage / Paw Dalgaard and Hans Henrik Huss -- A hitchhikers guide to predictive microbiology / R.C. McKellar -- Problems and solutions in the application of predictive microbiology / Thomas Ross and June Olley -- Technical strategies for development of formulated seafood products from fish mince / Chong M. Lee -- Shellfish discard utilization / Fereidoon Shahidi -- Edible films on fish / Kathryn Wanderer Chapman ... [et al.] -- Use of fish oil in food products / Kathryn Wanderer Chapman and Joe M. Regenstein -- Innovative strategies for controlling fresh fish texture degradation during postharvest handling and storage / Benjamin K. Simpson -- Water-soluble protein preparations from under-utilized fish species / Fereidoon Shahidi and Vezuhali Venugopal -- Characterization of several fish gelatins / Xiaowen Lu, Kathryn W. Chapman and Joe M. Regenstein -- Determination of quality parameters for Pacific whiting surimi using three different computer analyses / Gregory J. Peters ... [et al.] -- Plant protease inhibitors as food processing aids / Norman F. Haard -- Biotechnological methods for concentrating omega-3 fatty acids from marine oils / Udaya N. Wanasundara and Fereidoon Shahidi -- Species identification of shellfish using SDS-PAGE electrophoresis / David D. Kitts, Michelle Leung Pan Shum and Donna S. Smith -- Functional fish protein hydrolysates / Fereidoon Shahidi, Xiao-Qing Han and Jozef Synowiecki -- Enzyme hydrolysis of fish waste for animal feed and fertilizer / George M. Pigott.;Research and development of seafood continues to be productive in terms of new and improved products for both food and non-food purposes. The use of biotechnology, microbiology, computer modeling and advanced analytical techniques has led to improvements in processing and product safety. This recent book provides extensive new information on these developments. The 25 reports were prepared by food scientists specializing in seafood. The reports are well illustrated with numerous schematics and some micrographs. Extensive reference data is provided in tables and graphs...

■ در این کتاب چه می‌خوانیم؟
-

◄ مطالعه این کتاب برای کلیه محققین و دانشجویان شیلات، علاقمندان پرورش آبزیان  و... برای انجام پژوهش و نیز پایان‌نامه  مفید است.


 
  دانلود  رایگان کمک به توسعه سایت فیش بیس
رایگان!
 


اگر در مراحل دانلود مشکلی داشتید، با پشتیبان (تلگرام یا چتِ سایت) صحبت کنید.

■ پیشنهادات مرتبط ↓
Innovative Technologies in Seafood Processing Seafood Chilling, Refrigeration and Freezing: Science and Technology Fish and Fishery Products Analysis: A Theoretical and Practical Perspective Fish and Fish Oil in Health and Disease Prevention
Innovative Technologies in Seafood Processing
↓ قیمت: 5 هزار تومان
Seafood Chilling, Refrigeration and Freezing: Science and Technology
↓ قیمت: 4 هزار تومان
 Fish and Fishery Products
Analysis

↓ قیمت: 4 هزار تومان
Fish and Fish Oil in Health and Disease Prevention
↓ قیمت: 3 هزار تومان
اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب

طراحی مقاله پوستری, تبدیل مقاله به پوستر

کتاب های تخصصی آبزی پروری، شیلات، پرورش ماهی، پرورش جلبک
 
کتاب در مورد جلبک
 
اینستاگرام   fishbase.ir با حمایت:

صفحه اصلی | همه کتابها| طبقه‌بندی موضوعی| درباره ما| دنبال کتاب می‌گردید؟

کلیه حقوق این وبسایت، برای ketabet.ir محفوظ است. این سایت جزو گروه سایت‌های فیش‌بیس دات آی.آر. (بانک اطلاعاتی ماهیان ایران) است.